ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U21 | Kiélezett mérkőzésen, túlórában maradtunk alul

Közzétéve: 2023-12-06

Cimkék:  U 21

A szombati nehéz vereséget követően junior csapatunk ismételten Bécs együttese ellen lépett jégre.

Akárcsak az előző nap folyamán, ezúttal is egy igazán kiélezett párharcot láthattunk, ami az eredményeken is jobban megmutatkozott, hiszen rendes játékidőt követően kiegyenlített volt az állás. Sajnos hosszabbításban a Capitalsnak sikerült beütnie a győztes gólt, így a hétvégén mindösszesen egy pontot sikerült itthon tartaniuk a junioroknak.

Bécs ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, Okos Csanád nyilatkozott:

"Ma élesebben kezdtünk. Kétszer is mi szereztük meg a vezetést. Harmadból való kijöveteleink nagyon nehezen működtek, a nyitó passzaink folyamatosan elakadtak. Sok energiát felemésztett, emellett frusztrációval ruházta fel a csapatunkat. Harmadik harmadban megkaptuk a lehetőséget a győzelem megszerzésére: kettős emberelőnybe kerültünk, ahol az átütőerőt nem találtuk meg. Összeségében nagyon intenzív párharc volt, ahol minden egyes momentumért keményen megkellett dolgozni. Ma 1 pont tartottunk itthon, de a csapatunk kitartásával és küzdőszellemével elégedettek vagyunk.”

DEAC JA pontszerzői: Ördög Roland (1G), Méhes Gábor (1G, 1A), Révész Levente (2A), Nyisztor Ákos (1A), Dorogi Máté (1A) és Tóth Benedek (1A).

2023. december 03., Debreceni Jégcsarnok
ÖEHV U20 International League
DEAC JA - EV spusu Vienna Capitals, 3-4 h.u. (2:2, 1:1, 0:0, 0:1)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»