ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Hatalmas fölénnyel diadalmaskodtunk

Közzétéve: 2023-12-05

Cimkék:  U 16

Vasárnap hazai pályán a Szigeti Bikák csapatát fogadta a DEAC JA serdülő csapata.

Az első harmadban ugyan lassan bontakoztak ki az események, de ezt követően megkezdődött a gólgyártás, hiszen az azt követő két harmad folyamán 3-3 gólt sikerült lőnie játékosainknak. Ugyan számos nehézséget rejtett a mérkőzés, azonban a győzelem ellenére ezekből is tanulni kell, hogy a későbbiek folyamán jobbak legyenek játékosaink.

A Szigeti Bikák ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"Nem kezdtünk jól, felvettük az ellenfél tempóját, ami már sajnos többször előfordult, hogy nálunk talán lassabb tempóban közlekedő csapat ellen nem a saját sebességi fokozatunkon játszunk. A második harmadtól aztán igyekeztünk gyorsítani a játékot, aminek meg is lett az eredménye, hiszen többször is előnyben játszhattunk. Kifejezetten jól működött az előnyös játékunk, jól járattuk a korongot és többször is sikerült betalálni. Bízom benne, hogy tanulunk a mérkőzés elejéből és a következő találkozón már az első perctől magas hőfokon fogunk pörögni és nem hagyjuk az ellenfelet kibontakozni.”

A DEAC JA pontszerzői: Dankó Barnabás (1G, 3A), Kuti Balázs János (2G), Borbás Bence (1G), Mogyorós Simon (1G), Csóka Bernát Lehel (1G), Eigner Attila (1G), Nábrádi Balázs Péter (1A)? Ambrus Zoárd (1A), Bereczki Dóra (1A), Csonka János (1A).

2023. december 03., Debreceni Jégcsarnok
U16 magyar bajnokság
DEAC JA – Szigeti Bikák, 7-1 (1:0, 3:1, 3:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»