ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Magabiztos győzelem az OHA ellen

Közzétéve: 2023-11-29

Cimkék:  U 16

A DEAC JA U16-os csapatának legújabb állomása az Óbudai Jégcsarnok volt, ahol az OHA csapata ellen léptek jégre serdülőink.

Ugyan sok kiállítás sikerült szereznünk, azonban ennek ellenére magabiztos győzelmet arattunk. Hiába a győzelem, ezekből is fejlődni kell, hiszen minden mérkőzésnek megvannak a maga tanulságai: hogy minél kevesebb kiállítást szerezzünk és a játékra fókuszáljunk, hisz úgy lehetünk még ennél is jobbak.

Az OHA elleni mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"Az első és az utolsó tíz perccel elégedett vagyok, ezekben az időszakokban tetszett az a lendület, ami megvolt a csapatban. Sokat próbálkoztunk lövésekkel, nem játszottuk túl a kínálkozó helyzeteket, aminek meg is lett az eredménye, hiszen többször is sikerült betalálni. Örülök, hogy a gólokat megelőzően voltak egyéni alakítások, illetve szép összjátékokból is születtek gólok. A kapott gólok előtt puhák voltunk a védekező harmadunkban és nem vettük elég komolyan az ellenfelet, amit azonnal meg is büntettek. Megint sikerült összeszedni egy harmadnyi kiállítást, ami rengeteg és elveszi az energiát a támadás-építésről. Helyén kell kezelnünk ezt a mérkőzést, hiszen az ellenféltől sok játékos hiányzott, viszont a jó dolgokat, amiket csináltunk, szeretnénk tovább vinni és amibe még akadozott a gépezet, azon igyekszünk javítani.”

A DEAC JA pontszerzője: Kuti Balázs János (3G, 1A), Semsey-Bakó Zalán (1G, 1A), Nábrádi Balázs Péter (1G, 1A), Borbás Bence (1G, 1A), Bereczki Dóra (1G), Mogyorósi Marcell Benedek (1A), Mogyorós Simon (1A) és Szász-Mátyás Ádám (1A).

2023. november 26., Óbudai Jégcsarnok
U16 magyar bajnokság
OHA - DEAC JA, 2-6 (1:3, 0:1, 1:2)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»