ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Remek játékkal álltunk ki a Cápák ellen

Közzétéve: 2023-11-29

Cimkék:  U 12

Előkészítő korosztályunk az U12-es bajnokság következő fordulójában ismételten hazai pályán lépett jégre, ám ezúttal a Sportországi Cápák voltak az ellenfelek.

Igazán szép létszámmal állt fel csapatunk, hiszen mind a négy sor játszott, így egy egészen pörgős és élvezetes összecsapásnak lehettünk szemtanúi. Ugyan ebben a korosztályban még nem számolják a gólokat, de több új játékosunknak is sikerült gólt lőniük, amely kellő löketet és magabiztosságot adott számukra.

A Sportországi Cápák ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott:

"A mai napra 4 csatársort, és 3 hátvédpárt neveztem, illetve egy újonc kapust is, Kovács Dánielt, aki az idén augusztusban állt be kapuba és nagyon ügyesen tette a dolgát a második részében a meccsnek. A mérkőzésen a posztokon is cseréltünk, aki nagyrészt védőt játszott, az most csatár pozícióban játszott, és fordítva. Ez egy kicsit megzavarta a játékosokat, nehezen is kapták a helyüket, nehezen tudtuk felvenni a ritmust is. A négysoros játékra nem vagyunk megérve, mert hosszúak a cserék, ilyenkor nem tudunk felpörögni. Inkább egyéni megoldások voltak, amik eldöntötték a mérkőzést. Hiányzott nekem a több passz és az összjáték, mindenképpen ebben nekünk fejlődnünk kell, mert csak ez vihet előre és az erősebb ellenfelek ellen csak így tudunk eredményesek lenni. Aminek örülök, hogy voltak új gólszerzők a csapatban, akik most szerezték a szezonban az első pontjaikat. Remélem, hogy ez a mérkőzés segít majd nekik, hogy ezután nagyobb önbizalommal játszanak és vegyék ki részüket a csapat sikereiből."

2023. november 26., Debreceni Jégcsarnok
U12 magyar bajnokság
DHK – Sportországi Cápák

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»