ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U21 Közel egy hónapos kihagyást követően léptünk újra pályára

Közzétéve: 2023-11-21

Cimkék:  U 21

Közel egy hónapos kihagyást követően lépett újra pályára az U21-es csapatunk, akik a hétvége folyamán ismételten hosszú útra indultak.

Első célpontjuk szombaton az Okanagan Hockey Academy csapata volt, akikkel szemben ezúttal nem jött össze a győzelem. Ugyan kiegyensúlyozott volt maga a mérkőzés, azonban ezúttal nem úgy ment a gólszerzés, ahogyan azt szerettük volna.

Az OHA ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, Okos Csanád nyilatkozott:

"A válogatott szünet előtti két innsbrucki meccsünk betegség miatt elmaradt. Lényegében 1 hónapja nem játszottunk mérkőzést. Ez az első 10-15 percben megmutatkozott a játékunkban. Egyáltalán nem találtuk magunkat a jégen, és az ellenfél agresszív letámadásaival nehezen birkóztunk meg. Volt egy kritikus pontja a mérkőzésnek. 3-0-ról felzárkóztunk 3-2-re, amikor kaptunk egy büntetőlövést, viszont az értékesítéssel nem tudtunk élni. Helyzetkihasználásban frusztráltabbakká váltunk, ennek ellenre továbbra sem adtuk fel, de a mérkőzés megfordításához szükséges kulcsot már nem találtuk meg. A mérkőzés kiegyensúlyozott volt, de az ellenfél sokkal hatékonyabb játszott.”

DEAC JA pontszerzői: Sándor Bence (1G), Révész Levente (1G), Nyisztor Ákos (1A), Domán Péter (1A), Méhes Gábor (1A) és Ördög Roland (1A).

2023. november 18., St. Pölten Eissportzentrum NÖ
ÖEHV U20 International League
Okanagan Hockey Academy – DEAC JA, 6-2 (1:0, 2:2, 3:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»