ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U8 | Felejthetetlen hangulat az első hazai rendezésű tornán

Közzétéve: 2023-11-14

Cimkék:  U 8

Vasárnap délben került megrendezésre a szupermini korosztály számára az első hazai szervezésű torna, ahol a DVTK Jegesmedvék, Lehel HC és az UTE csapatait fogadtuk.

Egy igazán hangulatos eseménynek lehettünk tanúi, hiszen ez a rendezvény csak a legkisebbekről szólt, akik azon felül, hogy jól elfáradtak, a mérkőzések minden egyes varázsát és pillanatát élvezték.

A tornáról a vezetőedző, Köllő István nyilatkozott:

"Ez volt az első hazai rendezésű tornánk a szezonban és nagyon örülünk, hogy megrendezhettünk. Jó érzés volt látni a gyerekek lelkesedését. A kapuban ezúttal Kiss Nándi védett, aki kiválóan helyt állt, de igaz ez az egész csapatra, akik nagyon szép és megfontolt játékot játszottak. Bebizonyították, hogy jók vagyunk ebben is, de természetesen a jó teljesítmény mellett a jövőben növelni kell a tempót, hogy egyre jobban fejlődjenek. Ugyan a piros csapatnak még nem volt tornája, de hamarosan arra is sor kerül, így addig is, páran átjátszottak a sárga csapatba. Végül szeretném megragadni az alkalmat, és megköszönni a szülőknek a munkát és az odaadást, ahogyan a vendég csapatokat fogadtuk. Bebizonyosodott, hogy nagyon jó vendéglátók vagyunk.”

2023. november 12., Debreceni Jégcsarnok
U8 sárga magyar bajnokság

A torna menetrendje az alábbi linken érhető el»