ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

NU25 | Szétlövést követően diadalmaskodtunk

Közzétéve: 2023-11-07

Cimkék:  NU 25

Női csapatunk vasárnap lépett jégre hazai pályán, ahol a bajnokság következő fordulójában, előbb a DVTK Jegesmedvék, majd a Hatvan Gigászok csapatát látta vendégül.

Az első összecsapás igazán szorosra sikerült, hiszen túlórában sem született gól, így szétlövésben nyerték meg a debreceni lányok a mérkőzést.

A DVTK Jegesmedvék csapata elleni mérkőzésről a vezetőedző, Dancsfalvi Norbert nyilatkozott:

"A miskolci 4-3 szétlövéses győzelmünkből megtanulhatjuk, hogy nincs olyan, hogy sima meccs. Sokkal jobb játékkal jöttek ki ellenünk, nagy küzdeni akarással,mint az előző fordulóban, és ha nem vagy 100%-os fejben, ilyen eredmény is kialakulhat egy papírforma szerint, gyengébb ellenféllel szemben. Ráadásul a rövidebb meccsek a gyengébb csapatnak kedveznek, a jelenlegi kiírásban kevesebb az idő és könnyebben szorossá tehetőek a meccsek. Gratulálunk a miskolci lányoknak, jó izgalmas mecset játszottunk, amiből mi tudtunk jobban kijönni.”

DHK pontszerzői: Győri Natasa Mária (2G), Gulyás Borbála Sára (1G), Juhász-Berencsi Luca (1G), Bereczki Dóra (1G), Nagy Dorina (1A), Hidvégi Hanna (1A) és Lányi Anna (1A).

2023. november 05.,Debreceni Jégcsarnok
NU25magyar bajnokság
DHK - DVTK Jegesmedvék JSA, 4-3 szétlövés után (3:3, 0:0, 0:0, 1:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»