ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Szorosabb mérkőzés, jól megérdemelt győzelemmel

Közzétéve: 2023-11-03

Cimkék:  U 16

A hétfői mérkőzés igazán tanulságos volt a serdülőink számára, így a csapatnak fel kellett szívnia magát, hogy egy sokkal jobb és erősebb játékot produkáljon.

A hibákból tanulva, ezúttal a DEAC JA serdülői nyerték meg az összecsapást, valamint egy igen kiélezett párbajt tudhatnak maguk mögött. A jövőben is ez lesz a siker kulcsa, hogy folyamatosan, minden mérkőzésből tanuljanak és fejlődjenek.

A Szombathelyi Pingvinek elleni mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"Sok idő nem telt el a tegnapi mérkőzés után, nagyon jól álltunk bele a mérkőzésbe, látszott mindenkin, be szeretné bizonyítani, hogy a tegnapinál többre képes. Sok helyzetet alakítottunk, lövéseink számát is igyekeztünk gyarapítani, de a helyzet kihasználással még mindig vannak gondjaink. Volt több periódus, amikor az ellenfelet a kapujukhoz tudtuk szegezni és nagy nyomás alá helyezni őket, de van egy dolog, ami már nem fog következmények nélkül maradni, ez pedig a fölösleges kiállításink, amiket mindig ilyen helyzetben csinálunk meg, és ezzel folyamatosan megtörjük a játékunkat és visszahozzuk az ellenfelet a mérkőzésbe. A jövőben mindenkinek át kell éreznie ennek a súlyát, és felelősséget kell vállalnia a csapatért. Jó volt látni, hogy tanultunk a tegnapi kapott gólokból és sokkal figyelmesebbek voltunk hátul, nem hagytunk lehetőséget az ellenfélnek a megugrásokra, és ezáltal a helyzeteik számát is sikerült jócskán lecsökkenteni. Örülünk, hogy sikerült behúzni a mérkőzést, azt gondolom az ellenfél még sok mindenkinek fog meglepetést okozni.”

A DEAC JA pontszerzői: Kuti Balázs János (1G), Borbás Bence (1G), Nábrádi Balázs Péter (1A) és Kiss Gábor (1A).

2023. október 31., Trend Optika Jégcsarnok Szombathely
U16 magyar bajnokság
Szombathelyi Pingvinek – DEAC JA, 1-2 (1:0, 0:1, 0:1)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»