ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Nincs megállás Győrben sem!

Közzétéve: 2023-10-31

Cimkék:  U 12

A tegnapi UTE elleni mérkőzést követően nem sokat pihent az előkészítő korosztályunk, hiszen Győrbe utaztak, hogy hétfőn, kora délután pályára lépjenek.

Kicsit érződött a fáradtság, azonban a zöldek ellen is sikerült egy igazán remek játékot játszani.  Ezen a hétvégén a pihenésé lesz a főszerep, de jövő héten már hazai pályán fogadjuk a MAC csapatát.

A Győr ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott:

"Ma lejátszottuk a Győr elleni mérkőzésünket. Ahogyan sejtettem, a tegnapi jó mérkőzést követően átutaztunk Győrbe, de ma délután volt a mérkőzés, ezért délelőtt egy sétával és játszóterezéssel ütöttük el a napot. Ebéd után megint sok volt az idő, amit el kellett valahogy tölteni. Nem voltunk olyan élesek, nem volt tempó a lábakban, későn reagáltunk a változásokra. Az első harmadban még volt erő és tempó, de utána vagy a Győr gyorsított, vagy mi vettünk vissza, de a második és a harmadik játékrészben már kiegyenlített volt a mezőny. Ennek ellenére jó két mérkőzést tudtunk le, most lesz egy szabad hétvégénk és novemberben megkezdjük az otthoni mérkőzéseket."

2023. október 30., Nemak Jégcsarnok
U12 magyar bajnokság
Uni Győr ETO HC – DHK

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»