ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U18 | Ez a túlóra most a miénk volt

Közzétéve: 2023-10-27

Cimkék:  U 18

Az U18-as csapatunk pont egy héttel ezelőtt csapott össze a HKB csapatával, ahol hosszabbítás után, 5-4-re maradt alul az ellenféllel szemben.

Most csütörtökön pedig az ifik utaztak a Tüskesátorba, hogy újra összecsapjanak. A mérkőzés ezúttal is hosszabbításban dőlt el, mi több, a végeredmény is hasonló lett, azonban ezúttal mi jöttünk ki győztesen.

A vezetőedző, Janne Jokila elmondása alapján az első harmad nagyon rossz volt számukra, hiszen számos eladott korong volt, amiből az ellenfél profitált. A csapat nem állt készen arra, hogy játsszon. A második és harmadik harmad már sokkal jobb volt, hiszen felébredtek a játékosok, és jobban forgatták a korongot és ütközéseik is voltak.
Sajnos nem voltak elegendőek arra, hogy rendes játékidőben nyerjék meg a mérkőzést, de ennek ellenére hosszabbításban végezték el a munkát. Janne úgy gondolja, hogy egy igazán nehéz mérkőzés volt számukra, de ennek ellenére nagy pozitívum, hogy meg tudták nyerni a mérkőzést. Az első sor ismételten kitett magáért.

DEAC JA pontszerzői: Kovács Alpár (3G, 1A), Balogh Áron (2G, 1A), Dankó Gábor (3A) és Kovács Soma (2A).

2023. október 26., Tüskesátor
U18 magyar bajnokság
HKB – DEAC JA, 4-5 h.u. (3:2, 0:2, 1:0, 0:1)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»