ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Véget ért a kvalifikáció

Közzétéve: 2023-10-26

Cimkék:  U 16

Október 21-én a Mátyásföldi Jégcsarnokba utazott a DHK U16-os csapata, ahol előbb a KASI, majd a Hatvani Gigászok csapata ellen mérkőzött meg.

Sajnos a mérkőzés végeredményei nem kedveztek, azonban az utolsó két mérkőzéssel véget ért a kvalifikáció, így kezdődik a 2023/24-es szezon alapszakasza.

A kvalifikációs mérkőzésekről a vezetőedző, Papik Richárd nyilatkozott: 

"Eltekintve az eredményektől, meg vagyok elégedve a srácokkal. Mindkét meccsen izgalmas két harmadot láthattunk. Az első mérkőzésen nagyszerűen megmutatkozott az összjátékunk, ami eddig hiányzott a csapattól. Sajnos helyezkedés és ember fogási problémákba ütköztünk, amin a második mérkőzésen könnyebben es határozottabban tudtunk javítani. Fegyelmezett játék volt és tartottuk a helyünket, így egy igazan izgalmas játékot tudtunk produkálni. Örültem, mert olyan elemek jelentek meg a játékunkban, ami eddig nem volt jellemző. Összjáték, testjáték és kommunikáció. Külön tetszett, hogy nem estünk össze egy-egy gól után, hanem tartotta a magát a csapat és kitartott. Megmutatták, hogy mire is képesek valójában.”

2023. október 21., Mátyásföldi Jégcsarnok
U16 kvalifikáció

KASI - DHK, 7-1 (5:0, 2:1)
DHK pontszerzői: Mészáros Gergő Gyula (1G), Varga Benedek (1A) és Lányi Anna (1A).
A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el.

DHK - Hatvani Gigászok, 2-4 (0:1, 2:3)
DHK pontszerzői: Mészáros Gergő Gyula (1G), Mucsányi Szabolcs (1G) és Kiss Gábor (1A).

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»