ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Nem úgy jött össze az utolsó mérkőzés, ahogyan szerettük volna

Közzétéve: 2023-10-26

Cimkék:  U 16

Az utolsó kvalifikációs mérkőzésre a Vasas SC ellen került sor, akik ellen egy igazán nagy iramú mérkőzést játszottak a serdülők.

Ugyan a második harmad elején még vezettünk, azonban egy gólos különbséggel vesztettük el a mérkőzést. Csapatunk sokat fejlődött az elmúlt hetekben, így meg kell tanulnunk az eddigi tapasztalatokra építkezni az alapszakaszban.

A Vasas SC elleni mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"Azt gondolom, hogy egy jó színvonalú, magas iramú játék folyt a jégen. Voltak időszakok, amikor az ellenfél mezőnyfölényben játszott, de ilyenkor a védekező harmadban jól dolgoztunk, rengeteget blokkoltunk és igyekeztünk megtenni mindent, hogy távol tartsuk a korongot a kapunktól.  A mérkőzés vége fele sikerült a vezetést is megszerezni, de sajnos kezdtünk fáradni és jött egy pár kiállítás, ami megpecsételte a sorsunkat és az ellenfél át tudta venni a vezetést. Nagyon csalódottak vagyunk, hogy így alakult a kvalifikáció végeredménye, azt gondolom a kezdetekhez képest sokat változott a játékunk képe, sok tudatos dolgot láttunk, hátul jól dolgoztunk, hiszen egy mérkőzés kivételével, amikor 10 játékossal utaztunk el, sikerült az ellenfeleket 2-3 gólon tartani, ami egy jó szám. Elől is rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de sajnos a befejezések nem akartak összejönni, nehéz ezt most megélni, mert a befektetett munka után többet érdemeltünk volna.”

A DEAC JA pontszerzői: Semsey-Bakó Zalán (1G) és Tóth-Kurucz Tamás (1G).

2023. október 22., Debreceni Jégcsarnok
U16 kvalifikáció
DEAC JA – Vasas SC, 2-3 (1:1, 1:2)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»