ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U21 Stílusosan zártuk a kvalifikációt

Közzétéve: 2023-10-24

Cimkék:  U 21

Vasárnap a junior csapatunk ismételten hazai pályán lépett jégre, az ellenfél pedig ezúttal az Eishockey Akademie Steiermark együttese volt.

Ez volt az utolsó kvalifikációs mérkőzése a junioroknak, amit igazán stílusosan sikerült zárniuk, hiszen a jól felépített védelemnek köszönhetően egyetlen egy gólt sem sikerült beengedniük, amivel shutout-ot értünk el.

Az EAS csapata elleni mérkőzésről a vezetőedző, Okos Csanád nyilatkozott:

"Kora délelőtti mérkőzésben volt már részünk az idei szezonban, ami nagyon nem sikerült jól a BJA csapata ellen. Különös figyelmet fektettünk erre, hogy ne aludjunk el az első percekben és élesen álljunk fel az első korongbedobásokhoz. Szerencsére tanultunk belőle és 60 percen keresztül, taktikailag és energetikailag is magas hőfokon égtünk. Sokat ütköztünk, bátran álltunk bele a kemény test a test elleni párharcokba, ami szintén jó előjel a szezon további részére nézve. Vége a kvalifikációs időszaknak, a szezon java még most következik. A mindennapi munkát alázattal és teljes odaadással fogjuk folytatni az idény hátralévő részében is!”

DEAC JA pontszerzői: Nyisztor Ákos (3G), Méhes Gábor (1G, 1A), Ördög Roland (2A), Váraljai Ádám (1A), Domán Péter (1A) és Sükel Bálint (1A).

2023. október 22., Debreceni Jégcsarnok
ÖEHV U20 International League
DEAC JA – Eishockey Akademie Steiermark, 4-0 (0:0, 2:0, 2:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»