ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Ez nem a mi mérkőzésünk volt

Közzétéve: 2023-10-17

Cimkék:  U 16

Tovább folytatódik a kvalifikáció az U16 B csapatunk számára, akik ezúttal a Mátyásföli Jégcsarnokba utaztak, hogy megmérkőzzenek az Egerszegi Titánokkal.

Sajnos a góllövés ezúttal nem jött össze, azonban a meccs hasznos tanulságokat rejtett magában, melyekből a jövőben építkezhetünk.

Az Egerszegi Titánok ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, Papik Richárd nyilatkozott:

„Nagyon nagy reményekkel indultunk el a csapattal a mérkőzésre annak ellenére, hogy 3 játékosunk betegség miatt kiesett. Motiváltak voltak a játékosaim és oda figyeltek a bemelegítéstől kezdve. Viszont a meccs kezdetekor nagyon hamar megmutatkozott, hogy mindenki gólt akar lőni és nem csapatként gondolkoztak, hanem egyénileg. Sok volt az egyéni megoldás és nem játszottak csapatban, hiányoltam az összjátékot. Természetesen tudom mire kell figyeljünk a jövőben. Viszont nagyon nagy pozitívum, hogy gyorsult a játékunk, keményebb és agresszívabb hokit tudtunk játszani, ugyanis egyre több ütközést láttunk a mérkőzésen és egyszerűbb volt korongot szerezni. Összeségében a tempó, az ütközés és a távoli lövések domináltak. De meg kell tanuljuk használni a csapattársakat.”

2023. október 15., Mátyásföldi Jégcsarnok
U16 kvalifikáció
Egerszegi Titánok - DHK, 9-0 (6:0, 3:0) 

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»