ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U10 | Felejthetetlen élmények az első mini tornán

Közzétéve: 2023-10-13

Cimkék:  U 10

A szombati nap folyamán egy igazán hangulatos tornával, a McDonalds gyermek fesztivállal vette kezdetét a szezon a kisebbek számára.

A kék csapatunk mellett a sárgák is ott voltak, akik azon kívül, hogy ügyesen helyt álltak, felejthetetlen emlékekkel tértek haza erről a nem mindennapi rendezvényről.

A tornáról a vezetőedző, Matkó Zsolt nyilatkozott:

"Elsősorban szerettük volna látni, hogy jelenleg az ország többi csapatához képest hogyan állunk a felkészüléssel ebben a korosztályban. Azt tapasztaltam, hogy mezőnyjátékban és az akciók befejezésével mindenkivel fel tudjuk venni a versenyt. A védekezésesben vannak kisebb lemaradásaink, ami természetes, hiszen eddig nem ezen volt a hangsúly, nem ezt gyakoroltuk. Mindkét csapat a tudásuknak maximumát nyújtotta, küzdeni tudásból nagyon jól vizsgáztak és látványos játékot produkáltak. A sárga csapat mindhárom meccsét hozta. A kék csapatnak szerintem csak azért nem sikerült ez mert, egy kicsit lassabban játszottak, mint ahogy tudnak. Ha az edzéseken diktált tempóban játszanak a további tornákon, akkor szerintem a legjobbak között leszünk.” 

2023. október 07., Vasas Jégcentrum
U10 magyar bajnokság

A torna menetrendje az alábbi linken érhető el »