ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Egy izgalmakkal teli mérkőzéssel zártuk a hétvégét

Közzétéve: 2023-10-12

Cimkék:  U 16

Serdülő csapatunk nem pihent vasárnap sem, ugyanis a szombati két mérkőzést követően, másnak az Óbudai Jégcsarnokban, az OHA ellen ragadtak ütőt.

Végig kiegyenlített meccsnek lehettünk szemtanúi, azonban nekünk sikerült a győztes gólt meglőni még a normál játékidőben.

A kvalifikációs mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"Az első 10 percben nagyon jól kezdtünk, jó volt az energiaszint, amivel tudtunk játszani, ezáltal rengeteg helyzetet kialakítva, amiből sajnos csak egyszer sikerült betalálni. Két-három felesleges kiállítással pedig megtörtük a lendületünket és visszahoztuk az ellenfelet a mérkőzésbe és meg is fordították az állást. Az utolsó 10 percben aztán megint vissza találtunk a helyes útra és nagy nyomás alá helyeztük az ellenfelet, aminek meg is lett az eredménye: két szép góllal visszaszereztük a vezetést. Nagyon frusztráló, hogy már mérkőzések óta rengeteg helyzetet dolgozunk ki, de nem tudunk eredményesek lenni, ezáltal folyamatosan meccsben tartjuk az ellenfeleket. Dolgozni fogunk rajta, hogy a következő mérkőzéseken kiszakadjon a gólzsák, és ne keljen az utolsó percig izgulni.”

A DEAC JA pontszerzői: Bereczki Dóra (1G), Semsey-Bakó Zalán (1G), Mogyorós Simon (1G), Mogyorósi Marcell Benedek (1A) és Csóka Bernát Lehel (1A).

2023. október 08., Óbudai Jégcsarnok
U16 kvalifikáció
DEAC JA - OHA, 3-2 (1:1, 2:1)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el »