ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U21 Felvettük a tempót, de elmaradt a várva várt siker

Közzétéve: 2023-10-03

Cimkék:  U 21

Vasárnap a szomszédos fővárosba, Bécsbe vezetett a juniorok útja. A szombati vereséget követően újult erővel erővel léptek a jégre a debreceni fiatalok.

Az első harmad nem sikerült túl fényesen, viszont a meccs további részében már sikerült felvenni a fonalat az ellenféllel, de sajnos ez sem volt elég a győzelem megszerzéséhez.

A Vienna Capitals ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, Okos Csanád nyilatkozott:

"Mai napon jobb hozzáállással sikerült nekivágni a meccsnek. Sajnos az első harmadban szerencsétlen kiállításokat kaptunk, amiből jött is két gól. Második harmadtól viszont sokkal fegyelmezettebbekké váltunk, ezáltal felzárkóztunk az ellenfélhez. Végig közel voltunk a fordításhoz, de lélektani fölényben az ellenfél valamilyen úton módon mindig válaszolt. A második harmadtól mindenki teljes erőbedobással küzdött a győzelemért, de a jövőben fontos lesz, hogy ne mi fussunk mindig az eredmény után, mert mentálisan több energiát vesz el a csapatunktól. A második túránk is tanulságos volt. Bízom benne, hogy a jövőben a sok erőfeszítésnek meglesz a gyümölcse, ha a srácok kitartóan vágnak neki minden megkezdett új hétnek!”

DEAC JA pontszerzői: Nyisztor Ákos (2G), Szabó Dávid (1G) és Méhes Gábor (1A).

2023. október 01., Steffl Arena Halle 3
ÖEHV U20 International League
EV spusu Vienna Capitals - DEAC JA, 7-4 (3:0, 1:1, 3:3)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el »