ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Nem nekünk kedvezett az első kvalifikációs mérkőzés

Közzétéve: 2023-10-03

Cimkék:  U 16

A DEAC JA serdülő csapata számára hivatalosan is megkezdődött a 23/24-es szezon, s ahogyan ilyenkor lenni szokott, kvalifikációs mérkőzésekkel történik a menetrend sorsolása az előttünk álló hónapokra.

Betegségek miatt, sajnálatos módon kevesebb létszámmal álltunk pályára, amit az ellenfél kihasznált, de a következő kvalifikációs körre már remélhetően nagyobb lesz csapatunk létszáma.

Az első kvalifikációs mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"Első selejtező mérkőzésünket játszottuk. Sajnos nem voltunk túl kedvező helyzetben, hiszen sok beteg és sérült játékosunk van, így elég kis létszámmal tudtunk elutazni. Nem kezdtünk rosszul, megvoltak a tiszta gólszerzési helyzetek, de betalálni nem tudtunk, és ahogy ilyenkor lenni szokott, az ellenfél egy kontratámadásból megszerezte a vezetést. Próbálkoztunk még a második játékrészben, de egy eladott korong után az ellenfél megint betalált. Ahogy telt az idő egyre jobban fogytunk el, mérkőzés közben is történtek sérülések, amik megint csak nem segítették a helyzetünket. Reméljük a következő hétvégén már egy hosszabb cserepaddal tudunk elutazni, és nagyon fontos lesz, hogy a kínálkozó lehetőségeket kihasználjuk és a hibáink számát csökkentsük.”

2023. október 01., Vasas Jégcentrum
U16 kvalifikáció
Győri ETO - DEAC JA, 5-1 (1:0, 4:1)