ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Felszabadultabb játék, magabiztosabb szereplés

Közzétéve: 2023-09-27

Cimkék:  U 12

Vasárnap délután, a kék csapat mérkőzését követően léptek jégre a DHK piros előkészítő játékosai, hogy visszavágót játsszanak a DVTK Jegesmedvéivel.

Az utolsó felkészülési meccsen sokkal felszabadultabb játék jellemezte a fiatalokat és ezennel hivatalosan is véget ért számukra az előszezon. Izgatottan várjuk a magyar bajnoki szezont és reméljük, egyre jobb, magabiztosabb játék jellemzi majd a piros előkészítő csapatunkat.

A Jegesmedvék ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, Mezei Barna nyilatkozott:

"Az első felkészülési mérkőzésünk visszavágóján, Miskolcon játékosaink felszabadultabban játszottak, mint az elsőn, és több gólszerzési lehetőségünk is volt. Játék kapcsolatokban is javultunk, annak ellenére, hogy a játék képét még mindig az egyéni megmozdulások jellemzik. Küzdelmesebb harmadokat játszottunk, jobban odatettük magunkat és ennek sok korongszerzés lett az eredménye, melyekből sokat építkeztünk. Sikerült szép támadásokat vezetni, a befejezéseink viszont még hagynak számunkra gyakorolni valót. Egyéni képességekben kell javulnunk, mind korcsolyázás, mind korongvezetés terén. A továbbiakban ezen hiányosságainkat igyekszünk minél hatékonyabban pótolni."

2023. szeptember 24., Miskolci Jégcsarnok
U12 felkészülési mérkőzés
DVTK Jegesmedvék JSA - DHK