ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

NU25 B | Bemutatkozik a DHK NU25 lány csapata

Közzétéve: 2023-09-22

Cimkék:  NU 25

A női jégkorong egyre inkább feltörekvőben van, Debrecenben pedig már jó pár éve büszkélkedhet lány csapat. Ismerjük meg legújabb cikksorozatunkban a DHK NU25 együttesét, akik a DHK színeiben, a B csoportban harcolnak meg a sikerért!

Az NU25 csapatot Dancsfalvi Norbert vezeti, aki már az előző szezonban is a lány együttes edzője volt. Nem csak elhivatott, de széleskörű tapasztalattal rendelkezik a jégkorong világában, így a cél, hogy minél rangosabb helyet foglaljanak el a lányok a B csoportban.

A korábbi évekhez mérten egy sokkal bővebb kerettel vág neki a 2023/24-es szezonnak a lány csapat, hiszen a keret ezúttal 27 főre gyarapodott. A bajnokság pontos versenykiírása még ugyan várat magára, de előreláthatóan a októbertől készülhetünk a következő idény megmérettetéseire.

A lány csapat edzései már javában tartanak, hogy minél felkészültebbek legyenek a soron következő hónapok kihívásaira. Természetesen olyan értékeket is fejlesztenek, mint a csapatmunka, a kitartás és a fair play szellemisége, hiszen ezek a készségek elengedhetetlenek a játékosok személyes fejlődéseihez és az együttes sikerhez. 

Büszkék vagyunk a lányokra, és bízunk benne, hogy a fiatal tehetségek számos sikert és emlékezetes pillanatot élnek meg a jégpályákon.

Bíztassuk őket és szurkoljunk nekik. Bízunk benne, hogy a következő szezon is tele lesz sikerekkel és felejthetetlen élményekkel!

Keret:
Barna Eszter, Bereczki Dóra, Bodnár Hanna, Bordás Lili, Czeglédi Noémi, Csapó Hedvig, Gulyás Borbála Sára, Győri Natasa Mária, Hidvégi Hanna, Hidvégi Aliz, Juhász-Berencsi Luca, Kelemen Anna Kincső, Kovács Rebeka, Kovács Eszter, Kovács Petra Abigél, Lányi Anna, Madura Petra, Márta Anna, Nagy Dorina, Poltzer Renáta, Pótári Zsuzsa, Salamon Bodza, Sebessy-Geönczy Lea, Sojnóczki Anna, Tőkés Teodóra Panna, Varga Tímea és Varga Léna.