ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U8 | Bemutatkoznak a DHK U8 szupermini csapatai

Közzétéve: 2023-09-20

Cimkék:  U 8

Csapatbemutató sorozatunk következő állomásán az U8-as korosztály, vagyis a szuperminik kerülnek előtérbe, akik a jégkorong világának alapjait sajátítják el. Ismerjük meg cikkünkben a DHK U8-as csapatait, akik a sárga és piros csoportokban képviselik a klub színeit.

Az U8-as korosztályunk igazán jelentős létszámmal büszkélkedhet, hiszen a 2023/24-es szezonra összesen 25 fiatal tehetség áll készen, hogy a jégkorong világába bevezetést kapjon. Ebben a korosztályban a mérkőzések 1x18 percesek és a jégpálya két harmadában játsszák párhuzamosan.

Az U8-as csapataink vezetőedzője Köllő István, aki részére a szezon folyamán az edzői stáb fog segítségére lenni, mint Dorogi Máté és Mezei Barna. A DHK kiemelt figyelmet fordít a szuperminik fejlesztésére, és az edzői stáb minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a gyerekek már ebben a korban elsajátítsák a sportág legalapvetőbb készségeit.

A szuperminik számára a legfőbb hangsúlyt az alapvető technikai készségek fejlesztése kapja. A fiatal játékosok itt sajátítják el igazán a megfelelő korcsolyázási technikát, az ütőkezelést, valamint itt tanulnak meg egységben, csapatban játszani, ami a jégkorong egyik alapköve.

A magyar bajnokságban a 2023/24-es szezonban két U8-as csapattal veszünk részt, és természetesen a szezon során lesznek átjátszások a sárga és piros csoportok között.

Támogassuk együtt a debreceni szuperminiket, és élvezzük velük együtt a jégkorong magával ragadó világát!

A teljes U8 keret:
Czentye Valéria, Csáki Dominik, Deák-Csengeri Péter, Erdős Tihamér, Gnáj Roland, György Péter, Hartyányi Szabolcs, Ivanov Domán György, Karajos Mira, Kiss Nándor, Kovács Áron, Kovács Johanna, Kovács Ruben, Nagy Szabolcs, Nagy Gabriella, Rajnoha Áron Márk, Sojnóczki Ádám, Szathmári András, Szatmári Mátyás, Szatmári Patrik, Tamás Balázs, Tóth Gergő, Tóth Zalán, Varga Bálint Noel és Zolnai-Madar Zsombor.