ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Bemutatkoznak a DHK U12 előkészítő csapatai!

Közzétéve: 2023-09-13

Cimkék:  U 12

Csapataink bemutatkozó sorozata tovább folytatódik, s ezúttal az U12-es korosztályé, az előkészítőké a főszerep, akik itt sajátítják el igazán a jégkorong minden csínját-bínját. Ismerjük meg jelen cikkünkben a DHK U12 csapatait, akik a kék és piros csoportban indulnak a DHK színei alatt.

Előkészítő korosztályban igazán nagy létszámmal büszkélkedhetünk, ugyanis a 2023/24-es szezonra 41 fős létszámmal indulunk két bajnokságban is, a kékben és a pirosban. A jégkorong szabályai szerint a kék csoportban 3x20 perc tiszta játékidővel és folyamatos cserével játszanak. A piros csoportban azonban 3x15 perc tiszta játékidővel lehet számolni, ahol percenként, dudaszó által jelzett sorcsere van.

Az U12 kék csapatot György József vezeti, míg a pirosat Mezei Barna. Az edzőpáros immáron hosszas évek óta dolgozik folyamatosan a debreceni jégkorong fejlesztésén. Mellettük a csapatokat az edzői stáb is segíti, hogy a fiatal játékosok a legjobb tudásukat és képességeiket hozhassák ki magukból mérkőzésről mérkőzésre.

Az előkészítő korosztályban kezdődik el igazán a gyerekek igazi felkészülése, hiszen itt ismerkednek meg magával a nagypályával és a jégkorongnak a szabályaival, rendszerével. Ezekben a korosztályokban még nem számolják a gólokat, hiszen az elsődleges cél, hogy a fejlődés mellett örömüket leljék a pályán a gyerekek. A magyar bajnokságban a 2023/24-es idényben két előkészítő csapattal is indulunk, de a szezonban folyamatosan lesznek átjátszások a kék és piros csapat között.

Őszintén reméljük, hogy a soron következő idényben minden játékosunk számos szép és sikeres élményt szerez.

Szurkoljunk nekik mérkőzésről mérkőzésre és bíztassuk őket! Legyen számukra élményekben gazdag a következő szezon!

DHK U12 kék keret:
Hadházy Ákos Zoltán, Kaszás Bence, Kovács-Laczik Levente, Lukács Márton, Molnár Boldizsár, Nagy Ákos, Oláh Márton, Plásztán Borsa Mór, Rajnoha Attila Ákos, Rózsa Ádám, Seprényi Attila, Sutyák Péter, Szatmári Milán és Timbusz Balázs.

DHK U12 piros keret:
Barna Eszter, Bodnár Ádám, Bolyán Levente, Fórián Regő, Gulyás Borbála Sára, Hidvégi Aliz, Kertész Róbert Zalán, Kiss Dániel, Koczka Marcell, Korcsog Zsombor, Kovács Benett, Kovács Dániel, Kovács Rebeka, Kozma-Löki Péter, Lékó Kristóf, Liszkóczi Balázs, Mikó Dávid, Miron Vince Levente, Mocsár Ferenc, Pótári Zsuzsa, Szabó Dávid, Szávó Péter, Székely Zalán, Tamás Marcell, Üveges Dominik, Üveges Márk és Varga Léna.