ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U21 | Lehengerlő siker az osztrák bajnokságban

Közzétéve: 2023-09-12

Cimkék:  U 21

Junior csapatunk a hétvégén Ausztriában utazott, ahol a szombati napon Innsbruck csapata ellen játszott. Kimagasló teljesítményt nyújtottak a debreceni fiatalok az ÖEHV U20 liga második szezonbéli mérkőzésén, ahol több fiatal játékos is remekelt és megmutatta tudását - ahogyan arról a mérkőzésen szerzett pontok is tanúskodnak. Mihalik Gergő meglőtte a szezon első mesterhármasát, miközben mellette kilencen is pontot szereztek. Sajnálatos módon a meccs alatt a jegyzőkönyvbe nem megfelelően lettek beírva a statisztikai adatok, így a pontszerzők résznél a hivatalos névsort írtuk fel. 

Az eseménydús megmérettetésről a vezetőedző, Okos Csanád nyilatkozott:

"A korongbedobás után nagy lendülettel érkeztünk meg a mérkőzésbe. Az első cserében sikerült betalálni, ami még nagyobb önbizalmat szolgált a csapatunknak. Mi domináltuk a mérkőzést, ahol olyan dolgokat sikerült végrehajtani - főként a támadó zónában, amiket edzéseken vettünk át. Számunkra ez külön öröm. Tetszett a játékosaink hozzáállása!"

DEAC JA pontszerzői: Mihalik Gergő (2G, 1A), Dorogi Máté (1G, 2A), Ördög Roland (1G, 1A), Révész Levente (1G, 2A) Süket Bálint (2G, 1A), Váraljai Ádám (1G), Domán Péter (2A), Nyisztor Ákos (1A), Csanády Marcell (1A) és Varga Máté Attila (1A)

2023. szeptember 09., Innsbruck TIWAG Arena
ÖEHV U20 International League
HC TIWAG Innsbruck - Die Haie - DEAC JA 2 - 8 (1:2, 1:2, 0:4)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el »