ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Bemutatkoznak a DEAC JA U16 és a DHK U16 serdülő csapatai!

Közzétéve: 2023-09-06

Cimkék:  u16

A jégkorongban a fiatal tehetségek felkutatása és fejlesztése mindig is kulcsfontosságú volt. Debrecenben, serdülő korosztályban ezúttal két csapat indul a 2023/24-es magyar bajnokságban: egyik a DEAC JA, míg másik a DHK színeiben.

A DEAC JA csapatát Borbát Norbert, míg a DHK serdülőit Papik Richárd vezeti. Norbert már az elmúlt években is a debreceni utánpótlásban dolgozott szorgalmasan, így széleskörű tapasztalattal rendelkezik, és kiválóan ért a fiatal tehetségek fejlesztéséhez. Richárd pedig már az elmúlt évben is a DHK utánpótlás csapatainál segítette a fiatal játékosok fejlődését. 

Az edzői stáb tagjaként segítségükre lesz Nagy Zalán, aki másodedzőként támogatja Norbert és Richárd, valamint a serdülők munkáját.

A DEAC JA serdülők létszáma 18 fő, míg a DHK csapaté 25 fő, ami igazán kiemelkedőnek számít ebben a korosztályban. Bár a magyar bajnokság teljes ütemterve jelenleg még nem ismert, de előreláthatólag októbertől veszik fel a serdülők harcot az ellenfeleikkel. A debreceni fiatalok már most komoly munkát végeznek az előszezonban, hogy felkészüljenek a következő hónapok kihívásaira, és megmutassák elszántságukat.

Ugyan két csapattal indul Debrecen a magyar bajnokságban a 2023/24-es idényben, de a szezonban folyamatosan lesznek átjátszások a két csapat között.

Szurkoljunk együtt a serdülő csapatoknak minden mérkőzésen, és kívánjuk nekik a legjobbakat a szezonban!

DEAC JA U16 keret:
Ambrus Zoárd, Bereczki Dóra, Borbás Bence, Csóka Bernát Lehel, Csonka János, Dankó Barnabás, Eigner Attila, Kató Bence, Kuti Balázs János, Kuti Tamás, Liszkai Zétény, Madura Armand, Mogyorós Simon, Mogyorósi Marcell Benedek, Nábrádi Balázs Péter, Semsey-Bakó Zalán, Szecsődi Ádám és Tóth-Kurucz Tamás.

DHK U16 keret:
Asztalos Péter Barnabás, Bíró Barnabás, Bíró Soma Bálint, Bodnár Hanna, Csik Nimród Ferenc, Deák-Csengeri Botond, Felföldi Vencel, Gulyás Ágoston Botond, Juhász Balázs, Kaszonyi Máté, Kelemen Mátyás, Kiss Gábor, Kiss Imre Máté, Kiss Péter Áron, Kormány Kristóf, Laczikó Bátor, Lányi Anna, Mészáros Gergő Gyula, Molnár Bence, Molnár Kristóf, Mucsányi Szabolcs, Nemes Kristóf, Szász-Mátyás Ádám, Tallódi Bendegúz és Völgyi Péter.