ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U18 | Bemutatkozik a DEAC JA U18-as ifi csapata!

Közzétéve: 2023-08-26

Cimkék:  U 18

Tovább folytatódik sorozatunk, melyben a debreceni csapatokat mutatjuk be, hogy bepillanthassunk a DEAC JA utánpótlásának izgalmas világába. Legújabb cikkünkben az U18-as ifi csapatunkat ismertetjük, akik a magyar bajnokságban fognak részt venni a 2023/24-es szezonban.

Az U18-as csapat vezetőedzője ismételten a finn származású Janne Jokila, aki az utóbbi évben bizonyított Debrecenben. Széleskörű tapasztalatai mellett hatalmas lelkesedéssel rendelkezik az ifik fejlesztésében. Segítségére pedig Borbát Norbert lesz a szezon folyamán, aki másodedzője az ifi csapatnak.

A 18 fős debreceni ifi csapat a magyar bajnokságban fog indulni, és meg is kezdődött számukra az előszezon. Bár egyelőre nem tudni a pontos információkat, hogy a szezon során hány mérkőzés vár rájuk, azonban már most keményen dolgoznak a száraz és jeges edzéseken, hogy minél jobbak legyenek az előttünk álló hónapokban.

A szezonra való felkészülés során izgatottan várjuk, hogy a DEAC JA U18-as csapata új lendülettel és kitartással lépjen jégre. Bízunk benne, hogy ezek a fiatal tehetségek új élményeket és sikereket élnek át a jégen, és büszkék leszünk rájuk!

Kívánjuk nekik a legjobbakat és támogatjuk őket minden lépésükben, mérkőzésről mérkőzésre!

Keret:
Balogh Áron, Bodnár Bence, Dankó Gábor, Dorogi Vince, Juhos Patrik Milán, Kiss Máté, Kovács Alpár, Kovács Soma, Kovács Szabolcs, Lékó Marcell, Némethi Levente, Rózsa Ákos, Rozsos Áron, Tóth Levente, Üveges Olivér, Vas István Patrik, Vincze Dávid Károly és Vona Balázs Márk.