ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U21 | Bemutatkozik a DEAC JA U21-es junior csapata!

Közzétéve: 2023-08-22

Cimkék:  U 21

Ahogyan közeledik a 2023/24-es szezon, izgatottan készülünk, hogy beavassunk mindenkit a DEAC JA utánpótlás csapatainak izgalmas világába. Jelen cikksorozatunkban bemutatjuk, milyen tehetségek alkotják az egyes korosztályos csapatokat.

A junior csapatunk vezetőedzője Okos Csanád, aki jelentős tapasztalattal és elkötelezettséggel rendelkezik a fiatal jégkorongozók fejlesztésében. Mellette az edzői stábban Janne Jokila és Sokolov Mikhail Vladimirovics párosa veszi át a segédedzői szerepet, hogy a fiatal tehetségek a lehető legjobb irányba fejlődhessenek.

A 23 fős együttes már megkezdte száraz és jeges felkészülését az idényre. A DEAC JA junior játékosai elszántan edzenek, hogy a lehető legjobb állapotban várják a szezon rajtját. Az első két felkészülési mérkőzésre augusztus 25-én és 26-án kerül sor, amikor is a DVTK Jegesmedvék és a Vasas csapatai fogadják junior csapatunkat. Ez a két találkozó nem csupán egy-egy mérkőzés lesz a fiatalok számára, hanem lehetőség a csapat összeszoktatására és az előző hetek edzéseinek gyakorlati alkalmazására.

A juniorok a magyar bajnokságon felül az ÖEHV U20 International ligában is indulnak, amelyben összesen 15 csapat vesz részt. Az U21-es fiatalok számára hosszú lesz a szezon, hiszen a 2023/24-es idényben nagyjából 50 mérkőzésre számíthatnak március végéig. Az osztrák bajnokság már szeptember 2-án megkezdődik a juniorok számára, míg a magyar bajnokság várhatóan október közepén rajtol el.

Az idei szezonra való felkészülés során izgatottan várjuk, hogy a DEAC JA U21-es junior csapata új kihívásokkal és lendülettel telítetten lépjen jégre. Bízunk benne, hogy ez a fiatal tehetségek csapata minden játékos és szurkoló számára élménydús és sikeres idényt hoz!

Szurkoljunk nekik és bíztassuk őket!

Keret:
Bartis István, Bíró-Dobi Benedek, Csanády Marcell, Domán Péter, Dorogi Máté Bence, Kókai Máté, Méhes Gábor, Mihalik Gergő, Molnár Gergő, Nyisztor Ákos, Ördög Roland, Révész Levente, Rózsa Botond, Saarenpaa Mikael, Sándor Bence, Süket Bálint, Szabó Dávid, Tóth Benedek, Tóth Zoltán, Váraljai Ádám, Váraljai Bence, Varga Máté Attila és Végh Dániel.