ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Bronzérmet szereztünk a Martin Kupán

Közzétéve: 2023-04-10

Cimkék:  U 12

A 2022-23-as szezon zárásaként, előkészítő csapatunk április 1-jén és 2-án a Turócszentmártonban rendezett Martin Kupán vett részt.

A kupamérkőzéseinket Mezei Barna vezetőedző értékelte:

„Bár az előző mérkőzéshétvégék kevés okot adtak az önbizalomra, a tornát jó egyéni és csapatjátékkal indítottuk, amivel le is győztük a házigazdákat, soraikban régi csapattársunkkal, Adam Spirko-val. A gyerekek nagyon akartak bizonyítani az egykori csapattárs ellen, így  mindenki beletette a maximumot a mérkőzésbe. A második találkozón - a Poprád ellen - egy gyenge harmad után a szezon legjobb húsz percét produkáltuk és állva hagytuk az ellenfelet.

A második nap reggelén ki-ki meccset vívtunk a Trencsén csapatával szemben. A ellenfél nagyon magas színvonalon hokizott, de méltó partnereik voltunk. Következett az Erfurt együttese, akik az első játékrészben ránk erőltették a játékukat, de a második harmadban a srácok akaratból jelesre vizsgáztak és bebizonyították, hogy vert helyzetből is vissza lehet jönni. A harmadik helyért zajló mérkőzésen ismét a Poprád volt az ellenfelünk, akiket ismét hátrányból sikerült legyőzni, ezáltal megszereztük a bronzérmet! Öröm volt látni, hogy a játékosaim mindent beletettek ezekbe a mérkőzésekbe és igazán játszották a hokit. Kivétel nélkül mindenki kihozta magából a legjobbat mind egyéni, mind csapatjátékban, így a szezon lezárása remekül sikerült. Gratulálok az egész csapatnak!”

A 2023. évi Martin Cup végeredménye:
1.    Trencsén
2.    Erfurt
3.    DEBRECENI HK
4.    Poprád
5.    Martin

 =Müller Károly=