ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | A végére melegedtek játékba a mieink

Közzétéve: 2023-04-09

Cimkék:  U 12

Március 26-án Miskolcon rendezték meg az U12-es Magyar Kupa küzdelmeit, amelyeken a DHK előkészítő csapata is részt vett. A srácok két mérkőzést vívtak a kupameccsek során.

A tapasztalatait szakvezetőnk, Mezei Barna foglalta össze:

„A miskolci kupahétvége az első mérkőzésén, a Szeged ellen tudásunk alatt játszottunk, nem sikerült csapatként működni. Főként az egyéni teljesítmények domináltak, nehezen tudtunk játékkapcsolatokat kialakítani, mondhatni „szenvedtük” a hokit. Voltak szép pillanataink is, de valahogy ezen a meccsen nem sikerültek igazán a befejezéseink és a védelemben sem voltunk eléggé  éberek.

A második találkozón a fehérváriak B-csapata ellen továbbra is akadozott a gépezet, ám a második játékrészben megrázták magukat a fiúk és sikerült ráerőltetni játékunkat az ellenfélre. Mivel rögtön az előző párharc után léptünk jégre, kissé fáradtak voltunk és nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is, ami rányomta bélyegét a játékunk színvonalára. Végül sikerült egy jó harmadot produkálva bizonyítani, hogy jó úton haladunk a nagypályás játék elemeinek elsajátításában.”

 =Müller Károly=