ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

NU25B | A negyedik helyen végeztünk

Közzétéve: 2023-03-29

Cimkék:  NU 25

Leány csapatunk március 26-án Hatvanban játszotta le a második helyosztó mérkőzését, a NUB 25 B-bajnokság 3. helyéért. Az első meccset március 21-én rendezték meg Debrecenben, akkor a hatvani lányok 1-0 arányban nyertek  a mieink ellen. A szurkolók bizakodva engedték útjukra a lányainkat, mivel mindenki tisztában volt azzal, hogy a játék mely’ elemeiben kell javulni a sikeres szerepléshez.

A debreceni lányok kapuját ez alkalommal is Poltzer Renáta védte. Az 1. harmadot  váltakozó játék jellemezte, a házigazdák többet támadtak és többször vették célba a mieink kapuját. A 6. percben a hatvaniak egyikét állították ki, majd 10 perccel utóbb Czeglédi Noémi került a büntetőpadra. A mérkőzés állása azonban nem változott, maradt a gól nélküli döntetlen. 

A 2. játékrészben kevés feljegyzésre kívánkozó esemény történt; akárcsak Debrecenben, most is Ónody egyéni akciója ért gólt, azután alacsonyabb fokozaton pörgött tovább a mérkőzés, ám egyre többet kezdeményeztek  a debreceni lányok.

A 3. harmad elején a mieink szakvezetője, Dancsfalvi Norbert időt kért, majd Lovicsot küldték le a játékvezetők, a hatvani lányok azonban kivédekezték az emberhátrányt. Az 50. percben a hazai szakvezető is kikérte az idejét. A harmadban kis híján felborult a pálya, akkora fölényt harcoltak ki a mieink, a góllövés azonban csak nem akart menni, pedig 53.50-nél Néma is kapott 2+2 percet, majd Jónásra is ráfújtak egy kisbüntetést. 

Végül, hasonlóan a debreceni mérkőzéshez, ezúttal is egyetlen gól döntött, annyi különbséggel, hogy ezúttal rendes játékidőben szerezték a hatvaniak. A fő gond azonban az volt, hogy 30 lövésből egyszer sem sikerült betalálni, amiben nagy szerepe volt Varga Pannának, aki shutout-ot ért el a hazaiak kapujában. Egyébként mind a két hálóőr kiválóan teljesített.

Dancsfalvi Norbert higgadtan kommentálta a történteket:

„Sajnos, szinte lekopíroztuk az előző meccs eseményeit. A gondunk az, hogy megint végig támadtuk a meccs felét, ez idő alatt az ellenfél ismét lődözte kifelé  a korongokat, de csak nem tudtunk gólt szerezni, anélkül pedig nem lehet nyerni! Fenntartom, hogy nekünk kellett volna a döntőt játszani, de a Rampage csapatának az A-csoportból importált játékosai ezt keresztülhúzták. A lányok így is szépen helyt álltak, a 4. helyen végeztünk, minden játékosnak köszönöm a szezonon átívelő kemény munkát és mindenkinek hálás vagyok az általa nyújtott segítségért! Gratulálok nekik és a hatvani együttesnek is!” 

2023. március 26. 16.30 Debreceni Jégcsarnok
NUB25 73
FC Hatvan Girls – Debreceni HK 1-0 (0-0, 1-0, 0-0)
Gólszerző
: Ónody

 =Müller Károly=