ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U18 | Nem tudtunk továbblépni

Közzétéve: 2023-03-24

Cimkék:  U 18

Az első negyeddöntő mérkőzésen elért döntetlen eredmény után, természetesen bizakodtunk az ehhez hasonló, keddi teljesítményben, annak tudatában persze, hogy a hazai mezőny egyik, ha nem a legerősebb együttese lesz az ellenfelünk. A rozsomákok egy percre se fogták vissza magukat és nagy különbségű vereséget mértek a mieinkre.

A debreceni srácok kapuját ez alkalommal is Gergely Hunor őrizte. 02.52-nél a hazaiak megszerezték az első találatukat Becker révén, majd bő öt perccel utóbb Borsos következett. Nagy erővel nyomott a BJA, ezen keveset változtatott, hogy a 11. percben Bisz-t kiküldték térdhasználat miatt. A 15. percben Lobenwein volt eredményes, majd Bárdos használt ki egy emberfórt. A 19. percben Lobenwein újra beköszönt, a harmad részeredménye nagyon rosszul alakult számunkra.

A 2. jártékrész elején Czecze góljával szépített valamelyest a debreceni alakulat, akik az előző időszakhoz képest többet támadtak és többet is veszélyeztettek, a szerzett gólok száma azonban egy kivétellel változatlan maradt.

A hazaiak 40.00-nál két percet kaptak játékkésleltetés miatt, de a kiugró Becker hátrányban is betalált. A fővárosi együttes megint elkapta a fonalat, így még a harmad félidejéig Lobenwein és Kónya is gólt szereztek.

A mieink sajnos nem tudták megközelíteni az első találkozó szintjét, a párharcok java részét elveszítettük, a lövésekből sem sikerült az átlagot megtermelni, a hazaiak 42-27-re nyerték a kapura lövéseket. Gergely Hunor 34 lövést hárított, ami éppen nem kevés, de napi formájából ezúttal nem futotta a bravúrok sorozatára.

Janne Jokila így kommentálta szerdai meccset:

„Megint nem kontrolláltuk jól a korongot és sokszor eladtuk a pakkot. Ráadásul nem küzdöttünk elég keményen. Mindenkinek szüksége van a győzelmekre, de ma nem mindenki dolgozott eszerint vagy talán ez volt a legjobb, amit tehettünk. Azt szeretném üzenni a játékosoknak, hogy köszönöm a mögöttünk hagyott szezont! Nagyon jó volt veletek dolgozni!”

2023. március 22. 15.10  Tüskecsarnok
U18 218
Budapest Jégkorong Akadémia – DEAC Jégkorong Akadémia 8-1 (5-0, 0-1, 3-0)
Gólszerzők
: Lobenwein (3), Becker (2), Borsos, Bárdos és Kónya, illetve Czecze

 =Müller Károly=