ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U10 | Nehéz meccsek, nehéz ellenfelekkel

Közzétéve: 2023-03-07

Cimkék:  U 10

A hétvégén a Vasas Jégcentrumban egy U10-es kék tornán vettünk részt. Az ellenfelek a Vasas SC, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű és a Kárpáti Farkasok  voltak.

A torna legfontosabb momentumait Matkó Zsolt edző értékelte:

„Az elmúlt tornákhoz képest szerintem most erősebb csapatokkal szemben léptünk pályára, ami egy kicsit zavarba hozta a fiúkat. A sok apró figyelmetlenséget és néha fegyelmezetlenséget ezek a vetélytársak már nagyon jól ki tudják használni. Ez egy kicsit elkedvetlenítette a srácokat, de azt is meg kell tanulni, hogy hátrányba is a legnagyobb erőbedobással és tudással kell játszani. A tempóban jók voltunk, a mezőnyjátékban egyénileg és csapatként is  adódott sok szép megmozdulásunk, miközben engedtük az ellenfelet játszani és néha csak nézők voltunk. Igazából örülnék, ha minden tornán ilyen csapatokkal kerülnénk szembe,  mert a fejlődésünkhöz erre lenne szükségünk.”

A csapat tagjai voltak:
Nagy Bulcsó Tibor, Áts Boldizsár, Faragó Roland, Ferencz Márton, Juhász Zalán,
Kertész Zalán, Kovács Dániel, Kovács-Laczik Levente, Kuripla Bálint, Lévay Márk, Madura Martin, Sutyák Péter, Szász Lukács, Tamás Bence, Timbusz Balázs, Zolnai-Madar Zalán

2023. március 05. 11.00 Vasas Jégcentrum
U10 43/MINI kék torna
Résztvevő csapatok: Vasas SC, Goodwill Pharma Szegedi Vízmű, Kárpáti Farkasok, Debreceni HK

 =Müller Károly=