ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U10 | Erős mezőny gyűlt össze a mini kék tornán

Közzétéve: 2023-02-20

Cimkék:  U 10

A hét végén házigazdaként vettünk részt az U10 55-ös tornán, mini korcsoportunk kék csapatával. Ellenfeleink az Ifj. Ocskay Gábor JA, a HKB és a Goodwill Pharma Szeged együttesei voltak.

A srácok munkáját Matkó Zsolt vezetőedző értékelte:

„Tempóban, ütő- és korcsolya technikában is nagyszerű játékot produkáltunk, egyenrangú félként, szoros mérkőzéseket játszottunk olyan csapatokkal, akik eddig jobbnak bizonyultak a mieinknél. Sajnos, volt némi gondunk a csapatjátékkal, elfeledkeztünk róla, hogy a jégkorongban a védekezés legalább olyan fontos, mint a támadás. Emiatt többször is üres játékosok maradtak a kapunk előtt és bármilyen fantasztikusan védett is a kapusunk, több elkerülhető gólt kaptunk. Ha a következő tornákon jobban oda tudunk figyelni erre, akkor még eredményesebben szerepelhetünk.”

Csapatunk tagjai voltak: Nagy Bulcsú Tibor, Áts Boldizsár, Kiss Dániel, Kovács Dániel, Kovács-Laczik Levente, Kuripla Bálint, Madura Martin, Molnár Boldizsár, Sutyák Péter, Szász Lukács, Tamás Bence, Timbusz Balázs, Faragó Roland, Lévay Márk, Németi Zalán és Teleki Nándor

2023. február 18. 11.40 Debreceni Jégcsarnok
U10  55 (kék)
Résztvevő csapatok: Ifj. Ocskay Gábor JA, HKB, Goodwill Pharma Szeged, Debreceni HK

 =Müller Károly=