ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U10 | Mini tornák, itthon és idegenben

Közzétéve: 2023-02-15

Cimkék:  U 10

Február 11-ére, szombatra két mini torna részvétel is jutott. A sárga csapatot Debrecenben hazai jégen láthatták a nézők Matkó Zsolt vezetésével, míg a kékek a Kisstadionban  léptek a jégre Nagy Zalán irányításával.

A kékek teljesítményét edzőjük, Nagy Zalán elemezte:

„Az egész tornán stabil, jó játékot tudtunk hozni. Mindenki betette a közösbe, amit tud, senki sem teljesített a tudása alatt, amit jó volt látni. Látszott a gyerekeken, hogy komolyan veszik a tornát. Ezen a téren eddig voltak problémák, de végre itt is látszik a fejlődés. Izgalmas, színvonalas mérkőzéseket játszottunk. Nem dobáltuk el a korongokat, tartottuk a helyünket, szép helyzeteket alakítottunk ki. Támadásban, illetve a védekezésben a kapuknál kellett volna egy kicsit élesebbnek lennünk, ezen még dolgozni fogunk a jövőben! Remélem, több hasonló tornára tudunk majd eljutni, mivel ezeken lehet igazán fejlődni!”

A csapat tagjai voltak: Béres Tamás Olivér, Kiss Dániel, Kovács-Laczik Levente, Kuripla Bálint, Madura Martin, Matiscsák Marcell, Molnár Boldizsár, Németi Zalán, Sutyák Péter, Szász Lukács, Timbusz Balázs

2023.02.11. 13.30 Kisstadion
MINI 49 (kék)
Résztvevő csapatok: MAC A, Debreceni HK, Szegedi Vízmű, Dunaújvárosi Acélbikák

 

Koncentráltan és fegyelmezetten hokiztunk

 

2023. február 11-én, hazai pályán fogadtuk a Csabai Farkasok, a Zempléni Hiúzok és a DVTK Jegesmedvék csapatait. Ez volt az idény egyetlen mini sárga  tornája Debrecenben, ezért egészen komoly nézőközönség előtt játszhattunk.

A hazai mérkőzéseket Matkó Zsolt vezetőedző értékelte:

„Lehetséges, hogy a hazai pálya miatt alakult úgy, de inkább arról volt szó, hogy mostanra értünk el odáig, hogy egyforma hévvel és teljes erőbedobással játszottuk le mind a négy mérkőzésüket. Ezt a csapatot ilyen koncentráltan, ilyen fegyelemmel nem láttam még hokizni. Természetes, hogy hibák előfordultak, de többek között azért veszünk részt  ezeken a tornák, hogy tanuljunk belőlük és lássuk, miben kell még javulni!”

A csapat tagjai voltak: Almási Bonifác, Bolyán Levente, Faragó Roland, Ferencz Márton, Kertész Zalán, Kovács Benett, Kovács Petra Abigél, Lekli Lóránt, Lévay Márk, Teleki Nándor, Vincze Vulkán és Zolnai-Madar Zalán

2023.02.11. 11.40 Debreceni  Jégcsarnok    
MINI 102 (sárga)    
Résztvevő csapatok: Csabai Farkasok, DVTK Jegesmedvék, Zempléni Hiúzok és Debreceni HK

 =Müller Károly=