ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U18 | Veszítettünk a SZJA-val szemben

Közzétéve: 2023-02-01

Cimkék:  U 18

Január 26-án játszották le ifi játékosaink az utolsó alapszakasz mérkőzésüket, az ellenfelük az SZJA együttese volt. Az utóbbi időszakban az erdélyi csapat nem futott valami nagy formát és  a mieink alapszakasza is felejtősre sikeredett. 

Nem kezdett jól a hazai csapat, nem voltak eléggé kemények és agresszívek sokat védekeztek és keveset lőttek kapura. A 9. percben az erdélyiek jutottak előnyhöz Bogács  révén, majd a 17. percben Razvanu is beköszönt. Két gólos hátránnyal fordultunk a második periódusra, a lőlap 4-15-ös állásnál állapodott meg. 

A 2. játékrész elején egymás után három SZJA-játékost szórtak ki a játékvezetők. Így sem tudtunk azonban betalálni, bár hosszabb ideig dupla fórban hokiztunk. A meccs félidejénél  Rózsa Ákos került a büntetőpadra, az emberhátrányt azonban kibekkeltük. A 37. percben Kozma növelte az SZJA előnyét, ennek kivételével egyenlő erők küzdöttek a pályán.

A 3. harmadban ismét nagy nyomás nehezedett a mieinkre, akik mindössze háromszor veszélyeztették a vendégkaput, 12-vel szemben. A 50. percben Fodor gólja már a végeredményt jelentette az SZJA számára.

A debreceni srácok nem tudták visszaverni az erdélyiek támadóit. Pedig ennél több van bennük, ezt bizonyítja, hogy az SZJA-hoz hasonló játékerőt képviselő együttesekkel szemben is képesek voltak jó eredményt elérni.

Janne Jokila vezetőedző a következőket mondotta a mérkőzésről:

„Sokat kellett védekeznünk, így az egész meccsen nem volt sok támadásunk. Gyorsabbak voltak és jobban kezelték a korongot, mint mi. Erős nyomást gyakoroltak ránk, mi pedig ezt nem kezeltük. Továbbra is keményen kell dolgoznunk, hogy jobbak legyünk.”

2023. január 26. 19.40 Debreceni Jégcsarnok
U18 180
DEAC -SZJA 0-4 (0-2, 0-1, 0-1)
Gólszerzők
: Kozma, Fodor, Razvanu és Bogács 

 =Müller Károly=