ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U10 | Fejlődés és botladozás

Közzétéve: 2023-01-31

Cimkék:  U 10

U10-es (sárga) csapatunk január 28-án újpesti tornán vett részt. A srácok ellenfelei az UTE, a Szigeti Bikák és a VSD Párducok együttesei voltak. 

A mieink teljesítményét Matkó Zsolt vezetőedző elemezte:

„Elsőként a kapusunk teljesítményét szeretném kiemelni. A torna legelején néha még bizonytalankodott, utána azonban végig koncentráltan védett. Ha nem hagyták volna gyakran magára, akkor jóval szorosabb mérkőzéseket játszhattunk volna. A korcsolyatechnika terén egyértelműen fejlődés tapasztalható az előző tornákhoz képest, bár még most is sok volt a botladozás, felesleges esés a jégen. Ezen mindenképpen javítanunk kell, mert ameddig a talpra állassal vagyunk elfoglalva, addig nem lehet hatékonyan játszani. Nagyon pozitív előrelépést tapasztaltam a támadó játék terén. A korábbiaknál sokkal erőteljesebben támadtuk a kaput és céltudatosan próbáltunk gólt lőni, nemcsak a kapu felé lövöldöztünk, mint eddig.”

A csapat tagjai voltak: Matiscsák Marcell, Bolyán Levente, Ferencz Márton, Hidvégi Aliz, Kertész Zalán, Kovács Benett, Kovács Petra Abigél,  Lévay Márk, Lekli Lóránt, Teleki Nándor, Vincze Vulkán és Zolnai-Madar Zalán

20UTE, Debreceni HK, 23. január 29. 15.45  Újpesti Jégcsarnok
U10 83 (sárga)
Résztvevő csapatok: UTE, Debreceni HK, Szigeti Bikák és VSD Párducok

 =Müller Károly=