ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U10 | Megjelent a kommunikáció a csapatunkon belül

Közzétéve: 2023-01-20

Cimkék:  U 10

 

Január 14-én 10.00 órai kezdettel Mini kék tornára került sor a HKB szervezésében. A Tüskesátorban lezajlott eseményen a házigazdák csapata mellett, az Ifj.Ocskay Gábor JA, a Sportországi Cápák és a Debreceni Hoki Klub együttesei vettek részt.  

A tornán történteket a mieink vezetőedzője, Papik Richárd idézte fel:

„Véleményem szerint eddig ez volt az egyik legjobban sikerült torna a kékek csoportjában. Eleinte féltem egy kicsit az új rendszertől, amiről a mérkőzések előtt 2 nappal szereztünk tudomást, de az új pálya rendszer hatalmas lehetőséget adott a srácoknak. A csapat nagy része olyan oldalát mutatta meg, amelyről sejtettem, hogy van, de igazán most mutatkozott meg.  A gyerekek nagyon okosan járatták a korongot, rengeteg passzt adtak és külön tetszett, hogy nem összetömörülve hokiztak, hanem széthúzták a játékot. Mindenkivel meg voltam elégedve, a munkát elvégeztük, és hatalmasat küzdöttek a srácok. A csapat nagy része önfeláldozóan játszott minden meccsen. És végre megjelent a kommunikáció is, használták a játszótársakat és beszéltek egymáshoz. Ebből kifolyólag nagyon szép helyzeteket tudtunk kialakítani. Összességében tanulságos, küzdős, okos mérkőzéseken vettünk részt.”

A tornán résztvevő játékosaink névsora:Timbusz Balázs,Kovács-Laczik Levente, Kiss Dániel, Sutyák Péter, Kovács Dániel, Szász Lukács, Nagy Bulcsú, Madura Martin, Tamás Bence, Áts Boldizsár, Molnár Boldizsár, Juhász Zalán, Kuripla Bálint

2023. január 14. 10:00 Tüskesátor
MINI 47 (Kék) torna 
Résztvevő csapatok: HKB, Ifj.Ocskay Gábor JA, Sportországi Cápák és Debreceni Hoki Klub

 =Müller Károly=