ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

NU25B | Hat gólt szórtak a lányok

Közzétéve: 2023-01-19

Cimkék:  NU 25

Lányainknak két mérkőzése maradt hátra az NU25 B bajnokság Keleti csoportjának alapszakaszából. Az egyiket vasárnap játszották le, az ellenfelük a Jégoroszlánok együttese volt. A mostani idényben eddig egyszer találkoztak még októberben, akkor a mieink 8 gólos különbséggel (2-10) nyertek.

Most vasárnap Poltzer Renáta állt a debreceniek kapujában. Az első harmadban jobbára a mezőnyben zajlott a küzdelem, ahogyan az várható volt, a vendéglátók nagy fölényben hokiztak. Jegyzőkönyvi rögzítést igénylő eseményekre nem került sor. 

A 2. játékrészben felélénkült a játék, a 26. percben Kelemen Anna szerzett gólt, aztán a 36. percben Juhász Berencsi Luca kétszer is beköszönt a vendégcsapatnak. Az harmad utolsó előtti percében Koczka Jozefina szépített, a csapatok 3-1-es állásnál vonultak szünetre.

A 3. harmadra is megmaradt a debreceni fölény, a játékban kiváló támadónk, Nagy Dorina játszotta a főszerepet, a 48. és az 52. percben is betalált, a harmadik gólját pedig öt másodperccel a dudaszó előtt szerezte. A mesterhármashoz gratulálunk!

A játék minden elemében jobban teljesítő debreceniek magabiztos győzelmet arattak vetélytársuk felett. A debreceni játékosok 65 lövést küldtek a Jégoroszlánok kapujára, a hat gól ezekből született.

A mérkőzést Dancsfalvi Norbert vezetőedző értékelte:

„Sajnos, még nem sikerült teljes kerettel kiállni, ma is hiányzott egy fontos láncszem, Márta Anna személyében. Az ellenfél erősebb csapattal érkezett, mint legutóbb, ezt mutatja, hogy az 1. harmad után 0-0 volt az állás. Nálunk mindig mindenki küzd, vannak remek zongoristáink és zongora cipelőink és mindenki 100 %-al teszi a dolgát. Valószínűleg másodikként megyünk fel a középszakaszba, szerencsés sorsolás esetén a legjobb négy közé jutás lehet az elvárás. Ha ez megvan, akkor bármi megtörténhet! Gratulálok a csapatnak!”

2023. január 15. 15.05 Debreceni Jégcsarnok
NU25 B 49
Debreceni HK – Jégoroszlánok 6-1 (0-0, 3-1, 3-0)
Gólszerzők
: Nagy D. (3), Juhász-Berencsi L. (2) és Kelemen A., illetve Koczka J.

 =Müller Károly=