ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U8-U10 | A Magyar Jégkorong Napja – 2023. 01. 07.

Közzétéve: 2023-01-18

Cimkék:  U 8 U 10

Több, mint ezer gyerek volt jelen az U 8-as és U 10-es korosztályból  

2023 január 7-én a kék és a sárga csapatunkkal részt vettünk egy nagyszabású tornán a Városligetben. Ezt minden évben megrendezik a Magyar Jégkorong Napja alkalmából. Az idén összesen 108 csapat, több mint ezer gyermek volt jelen az U8-as és az U10-es korosztályból. 

Ezen a tornán is fontos a jó játék, de a lényeg elsősorban azon van, hogy jól érezzék magukat a résztvevők. Nagyszerű volt látni, milyen sokan vagyunk mi, jégkorongozók, menyire összetartó ez a közeg és mennyire népszerű hazánkban ez a sportág.

A gyerekek játékán is látszott, hogy a sok látnivaló, élmény egy kicsit elterelte figyelmüket, de ezzel együtt most is láthattunk szép egyéni és csapatjátékot is. Örültem, hogy két olyan srác is volt velem, akiknél szemtanúja voltam, hogy átszakadt az a bizonyos gát, ami eddig visszafogta őket. 

Csapataink tagjai voltak: Nagy Bulcsú Tibor, Áts Boldizsár, Faragó Roland, Kiss Dániel, Kovács Dániel, Kovács-Laczik Levente, Kuripla Bálint, Németi Zalán, Sutyák Péter, Tamás Bence, Timbusz Balázs, Juhász Zalán, Zolnai-Madár Zalán, Almási Bonifác, Bolyán Levente, Kertész Zalán, Korcsog Zsombor, Kovács Benett, Kovács Petra Abigél, Lekli Lóránt, Székely Zalán, Teleki Nándor, Sojnóczki Anna és Béres Olivér

 =Müller Károly=