ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

NU25B | Egy góllal nyert az FTC-Telekom

Közzétéve: 2022-12-14

Cimkék:  NU 25

Vasárnap délben a debreceni lányok az FTC-Telekom csapatával mérkőztek meg. A budapesti találkozón a mieink a szokásos szűk létszámmal voltak jelen, míg a zöld-fehérek három és fél sorral álltak fel a jégre.

A lányaink kapuját Poltzer Renáta védte. Az első harmadban végig kiegyenlített játék zajlott a jégen, majd 9 másodperccel az etap vége előtt Kopányi vezetéshez juttatta az ellenfelet.

A 2. játékrészben kevés feljegyzésre érdemes esemény történt, a mieink többet próbálkoztak és a 29. percben Varga Timea találatával kiegyenlítették az állást.

A 3. harmadban kicsit felpörögtek az események, a 48. percben Kosztyu góljával újra előnybe került a zöld-fehér csapat. Az 50 percben Dancsfalvi Norbert vezetőedző időt kért, ám az 51. minutában mégis növelte az előnyét az FTC, a találatot Kovács-Ferencz szerezte. Az 55 percben Nagy Dorina egyéni akcióból volt eredményes, ez lett a találkozó végeredménye is.

A létszám és a fizikum tekintetében egyaránt nagy fölényben lévő ferencvárosiak egy góllal múlták felül a mieinket, akik jól játszottak, de a lövőerő terén alulmaradtak a zöld-fehérekkel szemben.

Dancsfalvi Norbert vezetőedző elégedett volt a lányok teljesítményével. Elmondta, hogy a mieink jól küzdöttek, de az ellenfél játékosainak komoly fizikai fölényét nem tudták ellensúlyozni. 

2022.12.11. 12.45 FTC Sátras Jégpálya
U 25/B 38
FTC-Telekom - Debreceni HK 3-2 (1-0, 0-1, 2-1)
Gólszerzők
: Kopányi, Kosztyu és Kovács- Ferencz, illetve Varga és Nagy  

 =Müller Károly=