ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U10 | Lassacskán beérik az U 10-es kék csapat

Közzétéve: 2022-12-07

Cimkék:  U 10

Szombaton egyesületünk volt az U10 45-ös torna rendezője, a mieink mellett jó nevű klubok, úgymint az UTE, a Vasas SC, valamint a Dunaújvárosi Acélbikák mini játékosai léptek a jégre.

A tornát Matkó Zsolt vezetőedző a következő képpen értékelte:

"A hozzáállás, a tempó, illetve az ütő- és korcsolya technika terén egyaránt úgy tűnt, hogy lassan utolérjük azokat a csapatokat, akikkel az eddigi meccseinken legtöbbször csak a tisztes helytállásra volt lehetőségünk. Egyénileg és a csapatjátékban is nagyszerűen dolgoztak a fiúk és remélhetőleg nem csak a hazai környezet miatt. Az öltözőben megjegyeztem a srácoknak, hogy tulajdonképpen kitoltak magukkal, mivel megmutatták, mit tudnak. Ezek után ez az alap, amit látni szeretnék tőlük mind az edzéseken, mind pedig a tornákon! Azon leszünk, hogy a most bemutatott jó hozzáállás állandósuljon és néhány torna múltával (reméljük) már nem nekünk kell majd kapaszkodni, hanem az ellenfeleinknek hozzánk."

A csapat tagjai voltak: Nagy Bulcsó Tibor, Áts Boldizsár, Béres Olivér, Kovács Dániel, Kovács-Laczik Levente, Kuripla Bálint, Madura Martin, Molnár Boldizsár, Németi Zalán, Sutyák Péter, Szász Lukács, Tamás Bence és Timbusz Balázs

2022. december 03. 11.30 Debreceni Jégcsarnok
MINI 45/U 10 (Kék)
Résztvevők: UTE, Vasas SC, Dunaújvárosi Acélbikák, Debreceni HK

 =Müller Károly=