ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U21 | Nem megy a hoki mostanában

Közzétéve: 2022-11-24

Cimkék:  U 21

U 21-es csapatunk komoly nehézségekkel küzd az utóbbi időben.  Elegendő a legutóbbi mérkőzés nevezési lapjára rátekinteni, azonnal kitűnik, hogy szűk három sorral tudtunk csak jégre lépni, pontosabban 14 mezőnyjátékos készülődhetett a Jegesmedvék ellen. 

A debreceni alakulat kapuját Végh Dániel védte. Az meccs elején a hazai pályán játszó Jegesmedvék sokat támadtak, megszorongatták a mieinket. Az első góljukat a 7. percben Károly szerezte, az etap fele táján Borbát töltött két percet a büntetőpadon, majd a 15. perc legelején Csiki megszerezte a miskolciak második gólját. A harmad végén előbb Borbátot, majd röviddel később Ördögöt állították ki, játszottunk 3 az 5 ellen is, de az ellenfél előnye nem nőtt, nagyjából rendben volt a védekezésünk.

A 2. játékrészben Popov három gólosra módosította a miskolci vezetést. Az etap során négyszer kapott az ellenfél két perces kisbüntetést, ám az előnyt csak egyszer sikerült Borbátnak egyéni akcióból gólra váltani. Csiki azonban néhány másodperccel utóbb válaszolt, így ismét két góllal mentek a Jegesmedvék. 

A 3. harmad elején kimaradt egy újabb emberfóros szituációnk. 56.22-nél Alexey Kosourov időt kért, lehozta Végh Danit is a debreceni kapuból. Hiába küldte azonban előre a hátvédeket is, egyszerűen képtelenek voltunk betalálni.

A miskolciak az első két harmadban egyformán 15-8-ra nyerték a kapura lövéseket, a harmadikban a mieink veszélyeztettek többet, a fölényünk azonban meddő maradt. Az utolsó négy mérkőzésünkön maximum két gólra futotta az erőnkből, az is csak két alkalommal jött össze. Ez egyféle magyarázat arra nézve, miért állunk a csoportunk 5. helyén.

2022. november 20. 19.15 Miskolci Jégcsarnok
U 21 41
DVTK Jegesmedvék Akadémia – DEAC Jégkorong Akadémia 4-1 (2-0, 2-1, 0-0)
Gólszerzők
: Csiki (2), Károly és Popov, illetve Borbát

 =Müller Károly=