ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U10 | Kemény küzdelmeket hozott az újpesti torna

Közzétéve: 2022-11-15

Cimkék:  U 10

A november 5-ei, mátyásföldi torna után, mini kék csapatunknak egy héttel utóbb  még erősebb vetélytársakkal kellett szembe néznie. Az újpesti tornán lejátszott mérkőzéseiket edzőjük, Matkó Zsolt értékelte.

„A legutóbbi két tornánkra nem én utaztam a fiúkkal, ezért egy ideje nem láthattam őket mérkőzést játszani. Tempóban, ütő- és korcsolyatechnikában sokat fejlődtek egyénileg és csapatjátékban is javulást figyelhettünk meg. Sajnos, az is látszott, hogy most nem voltak a legjobb formájukban. Nem tudtak teljes mértékben odafigyelni és ezért a nehezebb helyzetekből rendre nem mi jöttünk ki jól, ami tovább generálta a dekoncentráltságot. A védelmükben azért megjegyezném, hogy most és az elmúlt alkalommal is többször olyan csapatok ellen léptünk pályára, akik már taktikát alkalmazva (háromszögelve, csatár-hátvéd felállásban, vagy éppen „beállóval”) játszanak. Ezeket nem tanítják az U10-es korosztályokban, de arra kell felkészülnünk a jövőben, hogy egyre gyakoribbak lesznek az ilyen ellenfelek.

Annak nagyon örültem, hogy ismét volt két játékosom, akinek ez volt az első kék tornájuk és mind a ketten nagyon ügyesen helyt álltak. Sajnos, az egyikük egy rossz esés miatt nem tudta végig játszani a tornát, de addig meggyőzően hokizott. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki ez úton is!”

A csapat tagjai voltak: Matiscsák Marcell, Faragó Roland, Ferencz Márton, Kiss Dániel, Kovács Dániel, Kuripla Bálint, Lekli Lóránt, Madura Martin, Molnár Boldizsár, Sutyák Péter, Szász Lukács, Tamás Bence és Timbusz Balázs

2022. november 12. 14.30 Újpesti Jégcsarnok
Mini 40 torna (Kék)
Résztvevő csapatok: UTE, Vasas SC, Debreceni HK és Kárpáti Farkasok

 =Müller Károly=