ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

NU25B | A meccs végén már hengereltek a lányok

Közzétéve: 2022-11-09

Cimkék:  NU 25

Két győztes mérkőzés után vasárnap újabb nehéz ellenfél érkezett a Debreceni Jégcsarnokba, a DVTK Jegesmedvék női együttese személyében.

A mieink hálóját Polczer Renáta őrizte. A mérkőzés elején mind a két csapat megpróbálta magához ragadni a kezdeményezést, ám ez csak a mieinknek sikerült. Az 5. perc legelején Berecki Dóra megszerezte a mieink első találatát, majd szűk egy perc múltán újabb gólnak örülhettünk, ezúttal Lányi Anna lőtte be Márta Anna átadását. A miskolciak minden erejüket mozgósították, a 12. percben Pitti Panna talált be egyéni akcióból, az utolsó percben pedig Severnyák Anikó egyenlített.

A 2. játékrész elején Bereczki Dóra góljával újra átvettük a vezetést, 34.33-nál pedig debreceni időkérésre került sor. Használtak az edzői intelmek, a 39. percben újra Bereczki volt eredményes, majd bő egy perccel később Juhász-Berencsi Luca. A harmad végén a vendégek is időt kértek, de ennek nem igazán lett foganatja.

A 3. harmad során újabb gólokat szereztünk, 47.35-nél Nagy Dorina volt a góllövő, majd az 55. percben Márta Anna következett, ami már a végeredményt jelentette.

A debreceni lányok végig fölényben hokiztak. A miskolci együttes az első harmadban még megpróbált tapadni a mieinkre, de ez nem sikerült, több mutatójuk is visszaesett, kevés veszélyt jelentettek a kapunkra.  A vasárnapi győzelem után a mieink állnak a NU25 B Keleti-csoportjának élén, de a jó erőkből álló hatvaniak két mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Dancsfalvi Norbert vezetőedző elégedett volt a lányok teljesítményével.

"Gratulálok és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szűk kerettel ismét sikerült nyerni. A leányok hétről-hétre belerakják a maximumot a közösbe, mindenki tudja a feladatát és alázatosan alárendeli magát a csapat érdekeinek. Mindez meg is jelenik az elért eredményekben. Helyén kell azonban kezelni a dolgokat; mivel a jövő héten a tavalyi bajnok hatvaniak ellen mérkőzünk. Remélem, addig még tudunk javítani a hibáinkon, mert ellenük még az eddigieknél is többre lesz szükség. Úgy érzem, hogy teljes kerettel bármire képesek lehetünk!”

2022. november 06.  11.55 Debreceni Jégcsarnok
NUB25 20
Debreceni HK – DVTK Jegesmedvék 7-2 (2-2, 3-0, 2-0)
Gólszerzők
: Bereczki (3), Juhász-Berencsi, Nagy D., Lányi és Márta, illetve Pitti és Severnyák 

 =Müller Károly=