ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

NU25B | A lányok a második meccsüket is megnyerték

Közzétéve: 2022-10-31

Cimkék:  NU 25

Pénteken este Tökölön játszotta le leány csapatunk az idei második bajnoki mérkőzését, a Jégoroszlánok együttese ellen. Mivel az ellenfél az előző két játéknapon nagyarányú vereséget szenvedett, különösebb fejtörés nélkül is megállapítható volt, hogy a lányaink győzelemre vannak ítélve.

A rutinos Polczer Renáta kezdett a mieink kapujában. 15 másodperccel a korongbedobás után Lányi Anna megszerezte az első gólunkat, majd alig 3 perccel később Bereczki Dóra, találata következett. 9.09-né Juhász-Berencsi Luca, majd Tőkés Teodóra is betalált az ellenfél hálójába.

A 2. játékrész kezdetén Kovács Rebeka került a debreceni kapuba, majd a 22. percben Lányi Anna növelte a debreceniek előnyét. A 29.percben Bereczki Dóra, aztán a 30. percben Hídvégi Hanna és Nagy Dorina találatainál volt tehetetlen a Jégoroszlánok kapusa. A 33. percben Juhász-Berencsi Luca megszerezte a DHK kilencedik gólját, majd Magyar Petra belőtte a kevés hazai helyzet egyikét. 

A 43. percben Vaskor Luca csökkentette egy góllal a debreceni előnyt, majd a végeredményt Juhász-Berencsi Luca állította be.

A játék minden elemében jobban teljesítettek a mieink és ebben az arányban is megérdemelten nyertek. A debreceni lányok fölényét jól mutatja a kapura lövések száma; az ellenfél összesen négyszer jutott lövéshez, miközben mi 75 alkalommal próbálkoztunk.

A találkozót a debreceni szakvezető, Dancsfalvi Norbert elemezte

„Örülök a második győzelmünknek, de nem vagyok teljes mértékben megelégedve a látottakkal. 20-0-ra kellett volna nyerni, a helyzetkihasználásunk azonban elég gyenge. Hiányoltam a cseleket, az összjátékot és sok volt az egyénieskedés is, ám ezek javítható dolgok. Büszke vagyok a lányokra, mivel  ismét 100 %-ot beleadtak a meccsbe mindannyian.”

2022.10.28. 20.00 Tököli Jégdóm
NU 25 B/14
Jégoroszlánok – Debreceni HK 2-10 (0-4, 1-5, 1-1)
Gólszerzők
: Magyar és Vaskor, illetve Juhász-Berencsi (3), Bereczki (2), Lányi (2), Hídvégi, Nagy D., és Tőkés

 =Müller Károly=