ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U18 | Ez a meccs rosszul alakult

Közzétéve: 2022-10-25

Egy nappal azután, hogy ifi játékosaink alaposan megnehezítették a fehérváriak dolgát, szombaton a listavezető Budapest Akadémia együttesével kerültek szembe.

Buda Márton kezdett a mieink kapujában. Az 1. harmadban nagyon beindultak a fővárosi fiatalok. 05.54-nél szerezték meg a vezetést, a 8. percben Balogh Áron 2-1-re szépített, de ezután még háromszor betalált az ellenfél, Ravasz kétszer volt eredményes. 17.20-nél a mieink kapust cseréltek, de így is 6-1-es állással fejeződött be az első harmad.

A 2. játékrész debreceni két percessel indult, ezután hol ide, hol oda fújtak kisbüntetést a játékvezetők. A következő találat a 31. percben esett, ez Domán Pétert dicséri, aztán ismét sorjáztak a fővárosi gólok, szám szerint három egymás után.

A 3. harmadban akár le is állhatott volna az ellenfél, de nem tették, egy újabb Ravasz- duplával elmentek három gólig, amire Varga Máté tudott válaszolni.

Az ellenfél a játék valamennyi elemében felülmúlta a mieinket, a gólkülönbséget túlzottnak hihetnénk, ha nem lenne 68-26 a kapura lövések mutatója. A már sokszor bizonyított kapust, Gergely Hunort le kellett cserélni, Buda Márton esetében nem érheti szó a ház elejét, mivel 44 lövést hárított. Ezt a találkozót pedig célravezető lenne minél gyorsabban elfelejteni! 

Janne Jokila, a debreceni vezetőedző a következőket nyilatkozta.

„Jó leckét kaptunk arról, hogy mindig készen kell állnunk a játékra. A csapatunk valamennyi tagjának mentálisan és fizikálisan is szüksége van arra, hogy minden nap a maximumot nyújtsa. Továbbra is azon dolgozunk, hogy fejlődjünk, jobbak legyünk.”

2022. október 20. 11.15 Tüskecsarnok
U 18 160 
Budapest Jégkorong Akadémia – DEAC Jégkorong akadémia 12-3 (6-1, 3-1, 3-1)
Gólszerzők
: Ravasz(4), Lobenwein (2), Sári, Szivák, Zsitva, Keresztes, Makai és Kadarkuti, illetve Balogh, Domán és Varga

 =Müller Károly=