ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U18 | Javuló játék, szoros eredmény

Közzétéve: 2022-10-24

Cimkék:  U 18

Az október 8-ai debreceni összecsapást követően, pénteken délután ismét találkoztunk a FEHA19 ifi csapatával, a helyszín ezúttal a Székesfehérvár volt.

A mieink számára jól indult a találkozó, az első perc végén vezetéshez jutottunk Balogh Áron értékesítette Czecze átadását. Az 5. percben Baraboi egyenlített, majd Bagonya góljával előnyt szereztek a házigazdák. 14.43-nál Fehér Ádám, majd 2 perccel utóbb Czecze került a büntetőpadra. Oda-vissza pulzáló játékot láthatott a közönség, egyenlő erők küzdöttek a jégen.

Már a játékrész első percében Németh növelte a hazaiak előnyét, ezt 27.55-nél Domán góljával sikerült csökkenteni. A harmad közepén Süveg, majd Fehér Ádám talált be, egy góllal mentek a harmad végén a fehérváriak. A 2. harmadban folytatódott a kiegyenlített játék, jól hokiztak a debreceni srácok.

A 3. harmad első percében Németh újabb góljával lett 5-3 az eredmény majd szép sorjában három fehérvári játékost ültettek a büntetőpadra. A 3. büntetés kezdetén a Janne Jokila vezetőedző időt kért, kevesebb, mint két perccel később, emberelőnyből Czecze ismét egy gólra hozta fel a mieinket. A srácok mindent megtettek az egyenlítés érdekében, keményen támadtak, sokat lőttek kapura, de a gólt Süveg révén az ellenfélnek sikerült belőnie.

A debreceni legénység sok támadást vezetett és a mezőnyjátékban is többet mutatott a hazai csapatnál. Határozottabb és gólerősebb játékkal jobban is szerepelhettünk volna. 

A mieink részéről Janne Jokila vezetőedző értékelte a mérkőzést.

„Az ellenfélnek túl sok gólt engedtünk az első és a második szektorban, ezért javítanunk kell a kapunk előtti térben folyó munkánkon, hogy keményebbek legyünk ezeken a területeken. 38 lövésünk volt, sok ügyes támadást építettünk fel, de a 4 gól nem volt elegendő a nyeréshez. Jó volt a csata a győzelemért, ám túl gyakran maradtunk alul. Folytatjuk a munkát a jobb eredményekért.”

2022.10.21. 14.30 Székesfehérvár
U 18 162
FEHA19 – DEAC Jégkorong Akadémia 6-4 (2-1, 2-2, 2-1)
Gólszerzők
: Süveg A., Németh, Baraboi, Süveg I., Bagonya, és Molnár, illetve Balogh Á., Domán, Fehér Á. és Czecze

 =Müller Károly=