ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U18 | Nem tudtuk megállítani a Jegesmedvéket

Közzétéve: 2022-10-17

Cimkék:  U 18

Az I-es csoport két sereghajtója, a miskolci és a debreceni akadémiai csapatok találkoztak Miskolcon szombat este. A tabella-szomszédság persze nem azonos az erősorrenddel, különösen akkor, ha az ellenfél három, orosz nyelvterületről származó játékossal is erősített.

A debreceni kapuban Gergely Hunor kezdett. Az 1. harmad kimondottan rosszul indult a mieink számára, a 3. percben Pásztor, az ötödikben Oláh talált be a srácok hálójába.  A vendégek szakvezetője, Janne Jokila gyorsan időt kért, majd nem egészen három perccel utóbb, Gönczi Gergő góljával sikerült szépítenünk. Az első etapban több gól már nem esett, a debreceniek jobbára védekeztek, mivel négy kisbüntetést fújtak be ellenünk a játékvezetők, miközben a hazaiak csak kétszer kerültek emberhátrányba.

A 2. játékrész hetedik percében Terzi volt eredményes, majd 39.17-nél a másik légiós, Griaznov is betalált emberelőnyből. A Jegesmedvék a mezőnyben is fölényben játszottak, 24-8-ra nyerték a kapura lövéseket.

A 3. harmadban némileg csökkent a hazaiak nyomása, azonban a 44. percben, egy újabb emberhátrányos szituációból Pásztor révén tovább növelték az előnyüket. 

A lényegesen jobban játszó Jegesmedvék nem érdemtelenül tartották otthon a három pontot. A kapunkban Gergely Hunor parádézott, összesen 47 gólba tartó lövést hárított.

Janne Jokila vezetőedző így kommentálta a találkozót.

„Az első 5 percünk nem sikerült, kétszer is betalált az ellenfél. Ezt követően szereztünk egy gólt, de összességében túl sok volt büntetésidőnk. Néhány dolgot megváltoztattunk a gólszerzés reményében, de végül ezek sem jöttek össze. Nem voltunk elég gyorsak a játékban ahhoz, hogy csatákat nyerjünk, vagy jó támadásokat tudjunk felépíteni. Holnap új nap jön, folytatjuk a munkát, készülünk a következő meccsekre.”

2022. október 15. 18.30 Miskolci Jégcsarnok
U 15 157
DVTK Jegesmedvék Akadémia – DEAC Jégkorong Akadémia 5-1 (2-1, 2-0, 1-0)
Gólszerzők
: Pásztor (2), Oláh, Terzi és Griaznov, illetve Gönczi

 =Müller Károly=