ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U18 | A második meccsünk sem sikerült 

Közzétéve: 2022-09-14

Cimkék:  U 18

Egy nappal az idénynyitó után újabb mérkőzést játszott U 18-as csapatunk. Az ellenfelük azúttal az UTE együttese volt, akik jó eséllyel pályázhatnak akár az A- csoport megnyerésére is.

A debreceniek kapuját ezen a találkozón is az egyik új szerzemény, Buda Márton védte. A mezőnyben jobbára a lilák voltak fölényben, a mieink sokat védekeztek, a harmad feléig döntetlen volt az állás, a 10. percben viszont a hazaiak megszerezték a vezetést, végül két gól előnnyel zárták az etapot.

A 2. játékrészben a mérkőzés képe keveset változott, sokat támadtak, sok helyzetet dolgoztak ki az újpestiek és újabb két góllal terhelték meg a mieink hálóját.

A záró harmadban is maradt a hazaiak fölénye, akik háromszor annyit lőttek kapura, mint a debreceni srácok és összesítésben hat találattal nyertek. A mieink keményen küzdöttek, de sajnos, így sem tudták szorosabbá tenni az eredményt.

A mieink részéről Janne Jokinen vezetőedző értékelte a találkozót.
„Szerintem a játékosok keményen dolgoztak az egész meccsen, de jelenleg ez a különbég a két csapat között. A jövőben minden nap keményen kell dolgoznunk, hogy egyénileg és csapatként is jobbak lehessünk."

2022.09.11. 15.30 Újpesti Jégcsarnok
Újpesti Jégkorong Akadémia – DEAC Jégkorong Akadémia 6-0 (2-0, 2-0, 2-0)
Gólszerzők: Szongoth, Laskawy, Horváth, Peceric, Alijevic és Lupa

=Müller Károly=