ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Főként a csapatjátékra és a koritechnikára kell majd fókuszálni

Közzétéve: 2022-09-08

Cimkék:  U 12

Augusztus utolsó hétvégéjén idegenben, majd 09.04-én hazai pályán mindkét U 12-es csapatunk edzőmérkőzéseket játszott, a mieink ellenfelei a DVTK Jegesmedvék előkészítő kék és piros együttesei voltak.  A dupla edzőmeccseken nyújtott teljesítményeket debreceni részről Mezei Barna edző elemezte.

„Az idegenbeli találkozón a kék csapat mind egyéni, mind pedig csapatjátékban jó teljesítményt nyújtott. Bár voltak egyéni hibáink, ezeket sok esetben a hátvédtársak javították, ennek híján a kapusunk hárított. A meccs végén örülhettünk a jó játéknak. A hazai visszavágón a gyerekeknél eluralkodott a csőlátás; nem járt a korong, a támadásaink többségét egyénileg akartuk megoldani, sikertelenül. Hibáinkat az ellenfél többször kihasználta, büntette. Két teljesen ellentétes előjelű találkozót vívtunk nyolc nap különbséggel, ez is mutatja, hogy vannak még tennivalóink a bajnokság kezdetéig. 

A piros csapat mindkét mérkőzésén erején felül teljesített, a gyerekek nagy része odatette magát, küzdésből nem volt hiány. Gólokat is szereztünk, főként egyéni megmozdulásokból. A csapatmunkát fejleszteni kell, ezen kívül jó lenne elérni, hogy élvezzük is mérkőzéseket, ám ehhez a korcsolyatechnika terén szükséges előrehaladást elérni. Mindkét játékelem fejlesztésére kiemelt figyelmet fordítunk majd a most induló szezon során.”

=Müller Károly=