ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

Hangulatos családi napot rendezett a DHK

Közzétéve: 2022-06-17

Cimkék:  DHK

A szokásoknak megfelelően, a DHK az idén június 11-én szervezte meg az ilyenkor hagyományos Családi Napot, ezúttal is szép számú érdeklődő jelenlétében. Elsőként a sütés-főzésre bejelentkezett három csapat kezdte meg az előkészületeket, miközben regisztráltak a focicsapatok és a különféle ügyességi versenyek kedvelői.

A legnagyobb érdeklődést a kispályás foci váltotta ki, összesen hat csapat jelezte indulási szándékát, őket két hármas csoportba sorolták be a szervezők, az alábbiak szerint: 

A-csoport: U21 Szülők, U18 csapat, U21 csapat
B-csoport: Edzők Szenior, Edzők Junior, U8-U10 Szülők

A megmérettetések a csoportokon belül körmérkőzésekkel kezdődtek, ahol a tét az elődöntőbe jutás volt. A körmérkőzések során az alábbi eredmények születtek:

A-csoport: B-csoport:
U21 Szülők – U 18 csapat 4:1
U21 Szülők – U21 csapat  4:0
U21 csapat – U18 csapat  3:2            
Edzők Szenior – U8-U10 Szülők 6:2
Edzők Szenior – Edzők Junior    4:1
Edzők Junior – U8-U10 Szülők   4:5

 

Az A-csoport végeredménye:  A B-csoport végeredménye:
1. U21 Szülők; 6 pont
2. U21 csapat; 3 pont
3. U18 csapat; 0 pont
1. Edzők Szenior;  6 pont
2. U8-U10 Szülők; 3 pont
3. Edzők Junior;    0 pont

 

Döntő
Edzők Szenior – U21 Szülők 2:1
(büntetőlövésekkel)

A nagy küzdelmeket hozó házibajnokságot tehát a szenior edzők nyerték. Nyereményük sörkupon volt, amelyik a DEAC első hazai mérkőzésén váltható be. Ezúton gratulálunk valamennyi résztvevő csapatnak, játékosnak, a győzteseknek különösen! A kispályás foci mellett több ügyességi játékban is kipróbálhatták magukat a jelenlévők.

 

 

Rekeszpakoló verseny

A rekeszeket hosszában kellett pakolni a falnak támasztva, aki a leghosszabb rekeszsorral rendelkezett, az lett a játék a győztese. A résztvevők folyamatosan próbálkozhattak, 20-30 próbálkozást követően derült ki a győztes kiléte. A versenyben 11 felpakolt rekesszel Tallódi Imre (U 14-es szülő) győzött, nyereménye egy 2022/2023 éves jégkorong bérlet, a DEAC hazai mérkőzéseire.

 

Szülő és gyermeke akadályverseny

Erre a versenyre több, mint 30 páros nevezett be, az U8-U10-es, illetve az U12-U14-es korcsoportból.

Nyertesek:
U8-U10-es kategóriában Béres Olivér (U8) és édesapja, Béres Tamás.  
U12-U14-es kategóriában Szatmári Milán (U12) és édesapja, Szatmári Gábor. 

 

Anyukák viadala

Ebben a versenyszámban az anyukák mutathatták meg, mennyire pontosan tudnak hokikapura lőni. Az lett a győztes, aki öt lövésből a legtöbbször találta el a kapu sarkaiban elhelyezett célpontot. A kapura lövési versenyre is szép számmal érkeztek a jelentkezések, összesen 25-en mutatták be a tudásukat. A győzelmet Fodor Krisztina szerezte meg, aki a döntőben öt lövésből ötször talált célba. 

A szülő és gyermeke akadályverseny győzteseinek jutalma egy-egy DEAC feliratos pulóver lett, míg a kapura lövési verseny győztesét a szervezők egy DHK-s ajándékcsomaggal ismerték el. A sütés-főzésben jeleskedőket az egyesület aranyérmekkel jutalmazta.A Családi Nap ezúttal is szép sikerrel zárult, a résztvevők számos közös élménnyel lettek gazdagabbak.

=MK=

Képek a családi napról »